Forza Fiume

Arhiva => Web stranice => Autor teme: TIR - Svibanj 30, 2009, 21:03:41

Naslov: eRepublik
Autor: TIR - Svibanj 30, 2009, 21:03:41
(http://http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badge-200x125.gif)

Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.

Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.

Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.

Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Detaljnije stanje na "eBalkanu" (iako me mrzi uvrštavati HR u Balkan) će vam prikazati ova slika:

(http://http://i44.tinypic.com/20iw8xs.jpg)

Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku:

eDomovina.com - Sluzbene web stranice eHrvatske (http://http://www.edomovina.com)

Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link:

eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game (http://http://www.erepublik.com)

 8)

U svakom slučaju zanimljiva igra ;)
Naslov:
Autor: Hacker-ri - Svibanj 30, 2009, 21:21:01
odlicna !
Naslov:
Autor: Traxxtor™ - Svibanj 30, 2009, 22:37:15
Opa nisam znao da ima igrača i sa FF foruma, ja isto ovo igram, super je igra :wink:
Naslov:
Autor: Lignja - Svibanj 31, 2009, 14:34:31
Glupo mi je što ti RL pare donose prednost...tako da nije besplatna igra...
Naslov:
Autor: suba_ri - Svibanj 31, 2009, 14:53:26
Ja igram veæ neko vrijeme (poèeo jer mi je bilo dosadno na praksi :D ) i došao sam do dijela kad je cijeli svijet preda mnom i mogu birati dalje.. A mene ništa ne privlaèi, ne da mi se baviti politikom, ne da mi se osnovati firmu, ne da mi se ništa  :lol:  Kao i u pravom životu..  :lol:
Tako da samo doðem jednom na dan, odradim nešto, kad je neka bitka uskoèim i tako to.. Možda kad skupim dovoljno para i osnujem neku firmu, ali mi se neda prouèavati zakone i propise i poreze i sve te stvari  :lol:
Naslov:
Autor: Traxxtor™ - Svibanj 31, 2009, 22:42:10
Ja sam se fokusirao na vojsku, živim u rumunjskoj jer je tamo svaki dan neki rat pa se mogu svaki dan borit i dizat skil.

Upravo ulazim i u profesionalnu vojsku RH :)