• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Projekt Teanna

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 172
1
Općenito / Odg: Simon Rožman
«  u: Danas u 07:44:40 »
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Pricali-smo-s-Rozmanovim-analiticarom-Objasnio-nam-je-zasto-je-laptop-danas-toliko-vazan-za-nogomet

Nije Rožman, ali analitičar njegov. Da li vam je promaknuo ovaj tekst? Ako je, obavezno pročitati. Zanimljiva razina obrade podataka, čovjek već poluvremenu ima spremnu analizu prvih 40 minuta! Nije ni čudo da su svi popizdili na poluvremenu protiv Dinama kad im je pokazao da su igrali kao tetke.

Da li Tudor ima smartphone uopće, ako da, zna li ga upaliti? Da li Kulešević zna šta je smartphone?

2Kako znaš da nisam žensko?  8)
Možda je i ovakva situacija moguća?
I zato smo MI EPK 2020., a ne neki drugi grad u Hrvatskoj!

Jer u 5 minuta od nerazumijevanja oko petokrake, Tesle, djece i Mućki dođemo do manage a trois trojice ladyboyeva. Ako mislite da ćemo proći u polufinale kupa, ako to obavimo prihvaćam poziv. Ja sam u sredini. Predlažem večeras 23:00 u Palači Modello.

4
ZAJEBAVAM SE u 100% posta. Za nekoga tko ima avatare na Mućke moram priznati da si poprilično napet i ne shvaćaš koncept smajlića (koji su stavljeni pored "mrziš"). Obećajem, više ti ne repliciram direktno jer te nepotrebno nabrijem, a nije mi to bila namjera i u konačinici baš me briga :)

5
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Pala%C4%8De_u_Rijeci

Komada deset. U Rijeci. Ima ih toliko da moramo imati zasebnu kategoriju i poredane po abecedi. Moram ih posjetiti sve! To će biti moj Projekt za EPK 2020.

EDIT: Sad sam kliknuo na ove koje neznam i u biti bio sam. Projekt je gotov :) Treba mi novi!

6
Imam jedan mali prijedlog. Može li zaseban topic o EPK?
Meni ovo oko EPK polako počinje ići na onu stvar. Ne zato što se tu piše o njemu, nego općenito pa da me se krivo ne shvati. Volio bih ga u širokom luku zaobići barem ujutro da mi se ne diže tlak na početku dana. Grad nam je skrenuo/skreće u neke meni strane vode i sve se više osjećam strancem kada vidim što se dešava.
Vratite nam našu Rijeku, od ove nam suze teku!!!!!


TIR pliti pliz.

Zašto mrziš Dječiju kuću, novu knjižnicu i muzejčinu u palači? Palači ej! Gdje će biti muzejčina grada Rijeke? Koliko gradova ima palaču? Kolio gradova ima više od jedne palače! PALAČA! DJEČIJA KUĆA! KNJIŽNICA! 4m visok Tesla na najvećem trgu u Rijeci? Istina, trg je postao trg i najveći slučajno, ali dobro, sad je tu i ostati će. Zašto mrziš Teslu? :)

Galeb ovisi o ukusima slažem se, meni će ugodno oku imati još jednu jahtu u luci, ovo sa petokrakom na vrhu nebodera je teški shit i jeftina negativna reklama (ali priča se i u Saboru o Rijeci što nije loše) u nacionalnim okvirima i potpuno suvišno.

Ali zašto mrziš djecu i dječije kuće? :)

P.S. :D

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pala%C4%8Da

Citat:
Palača (latinski) je raskošna gradska rezidencija vladara feudalaca, plemića, ili danas predsjednika država, koja je dobila ime po rimskoj carskoj palači na Palatinu. Ponekad sinonim za tipološki slični dvor ili dvorac (kao Buckinghamska palača u Londonu) i velike moderne građevine (Palača Ujedinjenih naroda u New Yorku).

7
Općenito / Odg: Ri Mercato - ljeto 2019
«  u: Siječanj 16, 2020, 08:38:22 »
Gledam snimku tog gola i ne vjerujem. Al dobro, korak po korak.

Zadnje zimske pripreme se baš nismo proslavili. Nakon njih smo lagano osvojili 2. mjesto i nešto manje lakše kup tako da da, korak po korak i bez panike. Bez Pavičića u formi i zdravog smo vjerojatno 2. momčad lige na papiru, sa Pavičićem, Andrijaševićem i Halilovićem, Čolakom i Gorgonom te Murićem i tko god će već igrati u zadnjoj liniji :) smo sigurno 2. momčad i na papiru i u stvarnosti do Valentinova. A klupa široka.

9
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 16, 2020, 08:31:12 »
Normalno da je dobar. Ne postaje se kapetan strane momčadi koja je redovito dolazi do playoffa EL (a znamo da nije ni to lako) samo tako. Jučer da je u skromnoj prezentaciji s naše strane protiv češkog Slovačkog odigrao dobro na poziciji lijevog stopera (Esco desno).

Prijateljske su ionako za baciti u smeće ne vrijedi truda analizirati, osim eventualno generalke, ali lijepo da je krenuo odmah kvalitetno.

10
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 15, 2020, 07:41:35 »
Osjećam miris optimizma da :)

Dakle: 6+5+3=14 europskih utakmica ima u nogama. Više od 99% igrača Osijeka i Hajduka. .......


Pustimo mi druge na miru i vodimo svoju brigu. Iako tvoje upise doživljavam kao lako štivo (bez uvrede) moram podsjetiti kako smo najjači bili kada smo gledali sebe i mislili kako ćemo mi biti što jači. Usporedbe s drugima, a pogotovo boldanima su kao kad mi dijete dođe doma i kaže, "ali stari većina je dobila lošiju ocjenu od mene" (stara fora i mi smo je prodavali svojim starcima).
Dakle hebe mi se živo za postotke igrača drugih klubova, neka mi dovedemo stopera koji je EL gledao kao i mi s tribina ili preko TVa nije me briga, bitno je neka se radi o pojačanju. Za sada prema onome što piše o njemu i što ga opisuje kao osobu dobili smo karakterno jakog igrača, a što će dati na terenu ćemo uskoro vidjeti.

Zašto bi se uvrijedio, pa i ja sebe doživljavam kao Lidiju Bačić ovog foruma. Pa moraš imati neku referencu za usporediti! Mogu ti pričati bajke o stojadinu kako je to čudo stvar kako ćete odvesti gdje god poželiš, a onda ga usporedi sa golf dujom... I ne, ne trebamo gledati samo sebe, uvijek moraš pratiti šta konkurencija radi! Ok u školi možda je malo hard core smatrati prijatelje iz razreda konkurencijom, ali u nogometu... No, dobro, pustimo usporedbe, pročitajmo:

https://www.index.hr/sport/clanak/suprotstavio-se-navijacima-dinama-na-maksimiru-a-sad-dolazi-postati-vodja-rijeke/2147798.aspx

Ali sjedite dok ovo čitate, ovakav tekst o nekom igraču Rijeke na Indexu, ma ni na ovom forumu vjerojatno niste pročitali :D Spomenuo sam ga u topicu ranije i opet ću: spavaš li mirno Dijkče Vane?

11
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 14, 2020, 12:40:37 »
Osjećam miris optimizma da :)

Dakle: 6+5+3=14 europskih utakmica ima u nogama. Više od 99% igrača Osijeka i Hajduka. Neda mi se to provjeravati, ali možda nisam puno falio, ako bi makli Bradu iz Caligaria na posudbi u Hajduku koji je većinu svoje EL karijere odigrao za Rijeku. Neznam koliko je toga Caktaš odigrao u Europi.

Za naše mogućnosti najbolji stoper kojega smo mogli dobiti. Puno bolji od Van Dijka jer Van Dijka ne možemo dobiti. Luda pojačanja dovode klubovi koji imaju vlasnike bogatije od našeg, mi dovodimo dobre igrače kojima ne ide u karijeri kako su se nadali. I svake godine uspješna borba za top 2 HNL-a i ove ćemo se boriti do kraja i to sa Galovićem i otpadkom iz Istre Escovalom!

12
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 14, 2020, 10:59:09 »
:) sada će biti još bolji i bezopasniji Esco kad pored sebe bude imao Galovića koji će sve to ispravljati!

http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Rozman-u-Galovicu-dobio-vrhunskog-igraca-i-osobu-On-ce-sigurno-biti-veliko-pojacanje

Citat:
Druga, ništa manje važna zanimljivost je da Galović u Dinamo Minsku nakon dvije sezone postao kapetan momčadi te se okušao u jakim utakmicama Europske lige.

Ima iskustvo EL i kao stranac je postao kapetan, nije mala stvar. Zbilja lijepo iskustvo i raznovrsno sa tek 27 godina (u srpnju 28).

Citat:
- S Rijekom sam bio u intezivnim razgovorima dvadesetak dana, međutim situacija s Japancima malo se odužila. Presretan sam što sam potpisao za Rijeku, od danas sam najveći navijač Rijeke. Jako mi je drago što sam tu - ustvrdio je Galović

Lijepo su to zamaskirali Srećko i Mance, a i Galović / menadžer nije osjetio potrebu da si preko medija diže cijenu "interesom" Hajduka npr. koji bi mogao ostati praznih ruku i za Runju i Arsenića npr. Dakle korektan odnos u startu!

Citat:
Najvažnije odlike? Dobro čitanje igre, a i dobar je s loptom. Jednostavno, pametan stoper.

Možda neće isprazniti vatrogasni aparat po suigračima, ali jednako dobro bi mogao igrati, ako ne i bolje.

13
Općenito / Odg: Ri Mercato - ljeto 2019
«  u: Siječanj 14, 2020, 08:45:39 »
Svatko je rupa dok ne prestane biti rupa. Takav je bio i Knežević. Escoval izlazi iz te faze, ako već nije izašao! Tek su mu 21g. I Sluga je u Lutonu rupetina, u Rijeci najbolji ili 2. najbolji HNL golman, Punčec u Unionu Berlin stoperčina, Lešković u Rijeci, u Dinamu rupa itd. itd. Tek su mu 21g. i vrlo je znakovito da je Rožman ga odlučio zadržati, a nije bilo planirano, a on traži stopere koji znaju igrati s loptom + klasika karakterni igrači. Ako je Galović takav, a zato smo ga i doveli, vjerojatno je i Jasmin.

Moje pare su na Velkovskog da je bivši bez da je postao sadašnji. Savršen za topic bivši, nesuđeni, budući igrači. Sve pridjeve pokriva dok je još u Rijeci!

14
Inače, ako postoji netko tko ne zna, taj isti umjetnik, Ivan Kožarić, član HAZU, je napravio 'Hodača' koji stoji nekoliko metara dalje - po mom skromnom mišljenju jedna od najbolje pogođenih stvari u gradu.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ivan_Ko%C5%BEari%C4%87

Hodač je baš lijepa i smislena i decentna umjetnička instalacija. Za razliku od besmislenog stoga sijena (moje mišljenje) i meni je Hodač jedna od najboljih instalacija. I ne može se zapaliti, samo srušiti vlakom Djeda Mraza.

Što se tiče EPK ja od njega ne očekujem ni noćenja ni nešto spektakularno jer mislim da ćemo sjebati 75% toga, ali očekujem da se kompleks Benčić i cijelo naselje Potok pretvori u mali Zagreb :), odnosno novi centar Rijeke, odnosno sa Korzom, Brajdom i Potokom dobijemo baš osjećaj velegrada i po muvingu / broju ljudi ne samo uređenim i vrlo impresivnim zgradama, a ne da se maknem 100m od Korza i nigdje žive duše.

Tko zna šta je u planu sa Riječkom bolnicom kada se jednog dana sve preseli na Sušak? Lijepa lokacija za 3. stadion :) Samo moramo više djece raditi i strance dovoditi! Doseljavanje nam je oduvijek bio forte!

15
Općenito / Odg: Ri Mercato - ljeto 2019
«  u: Siječanj 13, 2020, 14:23:06 »
Evo ih na depra skauti odmah otpisuju čovjeka...

https://www.24sata.hr/sport/nino-i-el-nino-u-japanu-vodim-borbe-sa-stapicima-i-torresom-613731

https://www.vecernji.hr/sport/zoran-vulic-i-nino-galovic-izgubili-kontrolu-i-napali-navijace-dinama-1006927

https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/316626/gazde-su-me-napadale-otisao-sam-u-suzama

Ima pameti, ima muda, ima BRUTALNOG HNL iskustva i nogometnog i životnog (cijeniti će dobru i redovnu plaću u Rijeci) i doveden je kao pojačanje, nema razloga da ne bude, nemoguće je da postoje dvojica kao Lorenzo Simić.

https://www.index.hr/sport/clanak/rijeka-dovela-stopera-od-kojeg-ocekuje-da-postane-novi-lider-ekipe/2147461.aspx

Pogledajte video, pametan dečko. Ne mumlja u bradu.

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 172