• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - DIONIZ

 Str: [1] 2 3
1
Općenito / HNS mafija,moderni nogomet,zakon o navijačima...
«  u: Listopad 17, 2013, 01:31:00 »
Kupnja karta s osobnima i putovnicama,potpuna zabrana alkohola je nažalost čista preslika maksimira. Ovdje je tema di možete pisat o svemu tome da ne pišete na temi "baklje" jer su su baklje sami dio folklora i tradicije koja  nogometu daje dušu. U nadi da će komentare pročitat neko iz uprave,otvorio sam ovaj topic. Sve više sumnjam da je bilo kome više stalo da u hrvtakom nogometu bude navijača,pa čak i običnih gledatelja. Mišković je nažalost krenuo stopama kojima nismo očekivali,ja ne želim bit građanin drugog reda zato jer sam navijač.
 Mislim da se tu neće stat,ko zna šta nas još očekuje u budućnosti,možda nam dodjele zvečkalice ili vuvuzele na ulazu na stadion.Ovu sezonu ću još ispratit do kraja,a pitanje je ako ću i dogodine imat volje za sva ta sranja.

2
Sport / Akcijski plan navijaèa za spas HNL-a.
«  u: Prosinac 21, 2011, 23:55:32 »
Upravo je na otvorenom bila rijeè o Hrvatskom nogometu,krajnje je vrijeme da se nešto poduzme za spas istoga. Vjerojatno vam je veæini poznato da se na današnjoj skupštini nije dogodilo ništa,mafija se i dalje ne mièe,tek se nekolicina oporbenjaka suprostavila glavešinama tako da su napustili skupštinu. Šta i kako dalje,ima li smisla više odlaziti na utakmice HNLa?
Pitanje glasi: Biste li,tj. hoæete li se pridružiti udruženim navijaèim skupinama u prosvjedima ispred Rusanove ako bude organizirano? Hoæete li se pridružiti bojkotu nastavka prvenstva i svim ostalim akcijama za boljitak Hrvatskog nogometa

3
Sezona 2011/2012 / Rijeka-Split 16.10.
«  u: Listopad 04, 2011, 21:44:28 »
Dolazi nam Split,sigurno jedna od najjaèih ekipa u ligi. Direktni konkurent u borbi za Europu koja nam veæ debelo biježi. Nžalost,Ištuk neæe imat puno vremena za upoznavanje ekipe i prenošenje na njih svojih ideja. Vremena se nema,prošla je veæ 1/3 prvenstva. Sretno Ištuku i ekipi i kao i uvijek nadam se pobijedi.

4
Sezona 2011/2012 / Ivo Ištuk
«  u: Listopad 04, 2011, 15:30:44 »
Sretno Ivo i dobrodošao. Dovedi ovo rasulo u red i neka deèki napokon pokažu da mogu!

5
Sezona 2011/2012 / Edo Flego na kantridi?
«  u: Srpanj 05, 2011, 15:07:54 »
Evo i ankete,pa da i statistièki vidimo mišljenja na forumu

6
Recycle Bin / Inter-Rijeka 13.5 2011
«  u: Svibanj 12, 2011, 13:51:02 »
Otvorili smo za sve utakmice pa neka bude tako i za ove zadnje dvije.
Sve,samo ne remi,pogotovo ne 0-0 [-o<   I da zabijemo gol,pa taman završilo 5-1.
U 10 utakmica 8 remija,od toga uglavnom 0-0..Skorija,bilo je dosta,ostali smo u ligi,možemo sad pokušat zabit koji gol :?:

7
Sezona 2011/2012 / HNK Rijeka 2011/2012
«  u: Ožujak 09, 2011, 01:28:36 »
Dosta je bilo monotonije i negativnosti,ajmo skupiti glavice i maštati o našem klubu sa svijetlom i lijepom buduènošæu. Gadi mi se više cijela ova sezona toliko da pokušavam èim manje èitati postove nakon svake odigrane utakmice,a u lijepo sijeæanju mi ostaje onaj 1. dio prvenstva. Ova sezona je ipak po neèemu specifièna,ostat æe zapamæena po "ajme meni nije mi dobro" ,pobjedi na maksimiru i najboljem otvaranju prvenstva u povijesti našeg kluba.
Teško da æemo više imat prilike za pohvale do kraja ove sezone,pa umjesto da stalno kritiziramo neka ovaj topic bude još jedan "ja æu budan sanjati". :wink:
Ne mislim da æemo sljedeæe sezone biti prvaci,ali èisto da se malo popravi raspoloženje na samom forumu,ovdje možemo pisati bajke u vezi našeg kluba. Pa evo jedna kakve se nebi posramio ni H.C. Andersen. :wink:
Ja æu vjerovat Sandru kao velikom navijaèu Rijeke i poznavatelju našeg novog predsjednika,vjerovat æu da smo dobili pravog èovijeka koji zna posao. Mada sam od samog poèetka bio skeptièan i mislio sam da smo dobili još jdnog Turèiæa ili Franèiškoviæa,ovaj put vjerovat æu u nešto drugaèije,možda snaga misli uèini svoje :idea:  8-[  
Dakle,uzmimo pretposstavku da "International Container Terminal Services" uloži nekakav kapital u naš klub,da naš predsjednik izmudruje još toliko(valjda ima nekakvih poznanstva i utjecaja,zašto je inaèe prihvatio zahtjveno mjesto predjsednika potonulog broda?),nešto da i Vojko kada je veæ njegov namjesnik sada na èelu kluba i napokon klub poène barem isplaæivati plaæe. I to je dobar poèetak.
Zatim sljedi onaj sportski dio,nama navijaèima puno bitniji i važniji.
Nadajmo se da æe skorija dobiti upute/odobrenje/muda da naponon poène stvarati ekipu za sljedeæu sezonu,a ne da pokušava popraviti ovu koja je odavno izgubljena i nepopravljiva.
Nadam se da æe se isprobati ovih 5-6 mladih nadarenih igraèa i da æe dobiti priliku u kontinuitetu i da æe od toga isplivati barem 3 koja valjaju za iduæu sezonu.
Koliko god ja mislim da je Ðaloviæ više nego dobar igraè nasprema ostalima u ovoj sadašnjoj Rijeci,drago mi je da je otišao,jer ga sljedeæe sezone ionako nebi gledali na kantridi,a kao šta sam veæ spomeuo bitno je graditi ekipu za ono šta sljedi.
Pa gledam malo i naša p"potencijalna bajkovita" pojaèanja koja æe na ljeto najvjerojatnije imat slobodne papire,a u svakom nromalnom klubu trebala bi biti praksa da se vraæa odbjegle sinove.
Prvo šta mi pada na pamet je Antun Dunkoviæ-odlaskom Štroka izgubit æemo na kreaciji,a Dunkoviæ u Mechelenu proživljava svoje najbolje godine,ponovnu mladost. Èovijek ima 29 godina,glavni je igraè tamo. Imao sam ga priliku gledati i na sport klubu,ostao sam ugodno izneneaðen sa njegovim izvedbama.
Drugi igraè je Dario Kneževiæ-On sa svojih 30 godina i 100tinjak operacija teško da æe dobrit novi ugovor,možda bi se uz dobru volju htio vratiti doma. Samo neka se pokažu mali napretci i nada da æe biti bolje financijsko stanje i možda ni to nije nemoguæe.
Treæi je Igor Budan,31 godina,ugovor mu istièe na ljeto,od Apalerma sigurno neæe dobit novi,a mislim da ga ni Cesena neæe htjet u svojim redovima pošto je cijelu sezonu na klupi,a èesto je bio i ozlijeðen.
 
Pa zamislimo ekipu koja bi vratila publiku na kantridu,koja bi usadila opet malo sporta u naš grad,sa domaæim igraèima koje se toliko èesto priziva,sa trenerom kojeg Rijeèka publika uglavnom voli,i sa upravom koja je dobro startala,a sada znamo i da je naš predsjednik veliki navijaè Rijeke.
Pa recimo ovako,rješimo se Budicina,Landeke,Štroka,Križmana,Gerca,Bakoviæa,Vukmana...Dovedemo navedenu trojicu igraèa plus afirmiramo ove mlaðe nade(barem 2-3 da iskrsnu),pa recimo da nam ekipa izgleda ovako nekako:

------------------------------------Lisjak
Miloš---------------------Kneževiæ---------------Datkoviæ--------Èaval(mršiæ)

--------------------------------Kreilach
  ----------------dunkoviæ------------------pojaèanje
 
-------------------------------Èulina

--------------------Ðurišiæ----------------Budan

Spoj mladosti i iskustva,šampioni 8)

8
Arhiva / Rijeka-dinamo 27.11. 2010
«  u: Studeni 27, 2010, 23:12:55 »
Lisjak-7,obranio odlièno par lopti,hvala bogu barem na golmanu. I hvala bogu da više ne gledamo Radmana i Mancea...Kako smo se uspjeli rješit njih,možemo se riješit i Ljuboviæa,Budicina,Bakoviæa,Rodiæa i ostalih..
Ljuboviæ-5.5 ocjena više zbog izborenog penala,inaèe katastrofa,rupetina na kvadrat.. Ne trebam ponavljat da on nije igraè ni za orijent
Bakoviæ-5 taj se ni ne bori,nego ajde Badelj ti lijepo proði a ja æu èešat  jaja. Loše,ništa od njega,veæ je dosta utakmica odigrao za rijeku,ali ja nikad nisam vidio da je on odigrao dobru utakmicu. Ne ponovio nam se više igraè kao Duje.
Budicin-4 Najgori igraè koji je ikad igrao u rijeci..
Landeka-5, zamislite drvo koje može trèati,ali pritom ima sve ostale karakteristike drva,pa se tako lopta od njega odbija,ne može ju voditi,niti,niti bilo šta raditi sa loptom.. To je naš Landeka.Ali neosporno je da zna barem udarit protivnika,a i to je puno u odnosu na ostale igraèe
Kreilach--5-Boli ga k,nije lud da se sad ozlijedi kada ga èeka unosni ugovor na zimu. Odigrao revijalnu utakmicu,zapravo veæ neko vrijeme se ni ne trudi kad zna da odlazi
Èulina-5.5,prvo poluvrijeme carinio loptu do bola,ali barem pokušavao..Jedanput je èak pucao na gol. Drugo poluvrijeme nije igrao mada stoji u zapisniku da je odradio svih 90 minuta
Štrok-6- Dobro ga zatvorili pa je samim time rijeka teško prelazila centar,a da pritom ima loptu u posjedu.
Švrljuga-5.5 A šta æe,èak i bolje od oèekivanog. Rezerva u tamo nekoj jadnoj Istri. Nešto pimpla,trudi se...Za njega isto stoji u zapisniku da je odigrao 90 minuta,ali ja sam ga tek vidio u 2. poluvremenu
Ðaloviæ-5,Meni ga je èak i žao gledat kako se bori sam protiv svih.. Kada pažljivo èovijek gleda utakmicu dobije osjeæaj da ga niko ne jebe ni 5 posto.. On krene na zadnju liniju dinama,trga se,skaèe,gura,a ostatak naše  momèadi na naših 40 metara :oops:  I pun mi je kurac njegovih penala,a kakav odvratan karakter ima,nebi se èudio ni da se grebe za sljedeæi kada nam bude dosuðen.

Rodiæ-4 znalo se da je promašaj kad je dolazio,znala je to i naša uprava,ali bole njih genitalije za Rijeku,Brajkoviæ je bio dobroèinitelj i doveo Rodu u Rijeku.
Stepèiæ-
Gerc-

Skorija-nemam ga šta ocjenjivat kao trenera,ali kao èovijek je jako glup u suprotnom nebi dolazi u ovakav klub sa ovakvom upravom

9
Sezona 2011/2012 / Rijeka-Osijek 23.10.
«  u: Listopad 21, 2010, 15:54:10 »
Toliko smo svi pali u neku latargiju da se vjerojatno nebi ni otvorio topic za predstojeæu utakmicu da se ja nisam sjetio.
Treba sada pobjeæi konkurenciji u borbi za europu,na zimu sljedi rasprodaja i prosipanje bodova kako to èesto biva kada solidno odigramo 1. dio prvenstva.
Mada stoje loše na tablici,ovo nam je direktni konkurent,ekipa koja je uvijek tu negdje u borbi za europu,pa bi 3 boda bila jako vrijedna.
Ja nekako vjerujem u jednu laganu pobjedu,vjerujem da æe im prije utakmice sjest neka plaæica i uz pristup koji smo imali na poèetku prvenstva trebali bi pobjedit. Ima nešto dobro u moru lošeg zadnjih par  tjedana,veæ 2 kola nismo dobili gol :wink:  Mada smo igrali protiv ekipa koje vjerojatno neæemo gledat u prvoligaškom društvu sljedeæe sezone,valjalo bi nasavit  niz. :wink:

10
Recycle Bin / Istra-Rijeka,16.10.2010
«  u: Listopad 03, 2010, 19:57:55 »
Evo po željama jednog veæ starosjedioca na ovom forumu otvaram topic. Dinamo im je zabio 4 u prvih pola sata,više im se nije dalo,pa je ostalo zih 4-0.
Oèekujem da æemo im mi zabit barem 1 više od dinama .. :mrgreen:
Jebe mi se šta æe neki reæ da podcjenjem,ali ako ove ne pobjedimo najbolje da privatizacija propadne,pa da mi lijepo završimo u društvu našeg gradskog rivala Orijenta.
Ovi svima redom služe za popravljanje gol razlike,mi smo rijeka i tako se trenba postaviti.
Sve osim naše uvjerljive pobjede je senzacija. :mrgreen:
I ja sam popizdio,uhvatio me sindrom prouzrokovan dugogodišnjeg praæenja HNLa i kompleks niže vrijednosti koji nam naumorljivo nameæe naš klub..
Ovo je bilo napisano onako kako bi trebalo biti,u skladu s "ja æu budan sanjati",a sada ozbiljna prognoza postotkom sigurnija od meterološke.  Mizernih 1-1 uz nekoliko sramežljivih pokušaja s obje strane. :-#

11
Recycle Bin / Najbolje od Rijeke i Armade
«  u: Rujan 13, 2010, 12:27:21 »
Evo bliži nam se utakmica sa Hajdukom,uz 2 finala kupa,najvažnija utakmica  Rijeke još od 99te.Pa da malo podignemo atmosferu,otvorio sam topic u kojem æemo se podsjetiti onoga najboljega,pa stavljajte video zaopise,slike,stariji neka se malo prisjete i napišu koju anegdotu iz prošlosti koja ih veže uz najljepše trenutke na tribini. Za poèetak

http://www.youtube.com/watch?v=5nRWy79xxi8  

http://www.youtube.com/watch?v=DhTTw3XI-Zg

http://www.youtube.com/watch?v=8xd3B45SJNQ

http://www.youtube.com/watch?v=LCZiHGa55Mc

http://www.youtube.com/watch?v=W1P0cACYDcY

http://www.youtube.com/watch?v=95fdmXTyfpU


Ne mogu naæi utakmice iz 98/99 sa makimiðra pobjeda protiv Dinamo 0-1 Balaban i domažæa pobjeda 1-0 isto protiv Dinama,Ivanèiæ strijelac..
Osim toga volio bi još jedanput vidjet golove sa one èudesne utakmice protiv Gencerebirligija i atmosferu sa utakmice protiv Celte,te gol mitua na poljudu u finalu kupa :wink:

12
Recycle Bin / Robert Lisjak
«  u: Kolovoz 22, 2010, 13:38:44 »
Svaki od ovih igraèa zaslužio je da se piše o njemu,ali ovaj èovjek je pravo otrkiæe,bez sumnje najbolji golman u ligi,i ovo šta brani ove sezone je ravno èudu. Sijeæam se Tafre i njegovih utakmica,posebno one na ppoljudu,ali Lisjaku je svaka dosad bila ravna onim Tafrinim obranama na poljudu.
5 utakmica,u svih 5 igraè utakmice. Svaka èast Štroku,Ðaloviæu,Švrljugi,Landeki i svima ostalima,ali Lisjak je naš prvi igraè ove sezone.
Bravo Roberte =D>

13
Recycle Bin / Karlovac- Rijeka,5. kolo,21.08.
«  u: Kolovoz 16, 2010, 11:50:44 »
Nakon mršavog remija,imamo veliku priliku za popravak,ali ujedno i jako tešku prepreku na puto do nova 3 boda. Karlovac je jedan od njajjaèih domaæina u ligi,jako rijetko gube bodove na svom terenu,a mi jednostavno moramo do pobjede ako želimo visoko. :!:
Karlovac je blizu,imat æe naši domaæinsku atmosferu,to treba iskoristit i održavat ovu euforiju u gradu.
Nakon Karlovca sljedi nam jako težak raspored,derbi sa jakim Slavenom,pa neosvojivi Vinkovci,pa Hajduk koji gazi sve redom.
Idemo po pobjedu,neka još malo ljudi vjeruju da možemo biti prvaci :wink:

14
Recycle Bin / Dinamo- Rijeka,31.07, 2. kolo
«  u: Srpanj 26, 2010, 12:26:33 »
Èeka nas utakmica koja  æe pokazati pravu snagu ove ekipe,utakmica koja je po meni presudna za nas. Ako kojim sluèajem izvuèemo pozitivan rezultat opet bi se na kantridi pojavila euforija,opet bi grad disao sa Rijekom,opet bi tribine bile dobro popunjene protiv dragovoljca.
Poslje toga imamo 2 domaæe utakmice protiv objektivno slabijih protivnika od nas,možemo imati jako lijep poèetak sezone.
Samo daj Bože malo sreæe,da igraèi poginu na terenu i da ih napokon skinemo. [-o<
Pa nije onaj Kopar ništa jaèi od Rijeke pa su im oèitali nogometnu lekciju.Najbitnije je zaustavit njihov vezni red,posebno Samira i imali bi šanse.
 Svi na maksimir i zajedno do pobjede!

15
Recycle Bin / PRODAJA PAMIÆA
«  u: Lipanj 20, 2010, 18:28:33 »
Pošto æe se ova rasprava oèito malo odužiti bilo bi lijepo da o tome pišemo ovdje,èiusto da ne trujemo druge topice :)
Uz to,postavljena je anketa da vidimo šta misli veæina.

 Str: [1] 2 3