• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - morska krava

 Str: [1]
1
Sezona 2013/2014 / 32. kolo: Osijek - HNK Rijeka (subota, 19.4., 19h)
«  u: Travanj 19, 2014, 08:04:20 »
11 sati prije utakmice, a nitko ne otvara temu. hm, farbate jajca?! (ili ih praznite?!)  ;D

Nadam se da su priče o puštanju samo priče, i nadam se nova tri boda.

FOF

2
Sezona 2013/2014 / Emisija - Orlando
«  u: Veljača 24, 2014, 22:47:09 »
Nemamo baš prostor na kojem se može prokomentirati ova emisija i gosti, ili saznati tko gostuje u narednoj i sl.  
Ali iznad svega mislim da ovaj lik, zaslužuje imati topic.
Način na koji on vodi emisije je brutalan. Gledao sam ih puno, ali ova večeras sa Anasom je vrh. Najbolja ikad. Briljirao je u nastupu, uspio je ujediniti u jednoj emisiji sve ono što tv voditelj nikada ne smije napraviti. Genijalno. U nekakvoj školi za novinare zadovoljno trljaju ruke, kakva ostavština za nova pokoljenja. Kralj.
Do pola emisije sam mislio da priča turski, strpljivo sam čekao da počne dio na hrvatskom (još se čudim, viš ti Anasa zna turski)...a vrhunac, stari mačak u krupnom kadru, mljac, obliže četri prsta desne pa četri lijeve ruke. Ja ne vjerujem, pogledam do sebe ženu, ona se grči od nelagode. Čekam samo da još podrigne ili prde i zapali cigaretu, ali ništa (možda drugi put). I onda veliko finale za kraj, histerično bacanje papirića po stolu, trabunjanje o svojoj ekipi (iza kamere) i želja Anasu da zabije gol. Boem. Totalni.

J.e.b.e.š. grad koji nema Joju, "daj babi kunu" i Orlanda.

3
Evo, nadam se da mi nećete zamjeriti, ja ću biti ta budala koja će otvoriti ovaj topic.
Nakon uspješno odrađenog derbija začelja i sad je već dosta izgledno, očuvanja prvoligaškog statusa, pred nama je još jedan derbi. Ustvari, trebao je biti derbi, ali eto, bili tići zacvrkutali i sve nam pokvarili.
Nema veze, biti će još prilike.
Ekipa nam se budi, probili su led i sad treba (obožavam ovu frazetinu) oploditi bodove iz Kranjčevićeve.
Nadam se opet posjeti kao protiv Zadra i konačno domaćoj pobjedi. Nadam se dobroj raspravi i konstruktivnim prijedlozima kako do bodova, pogotovo onih koji prate i znaju kako izgleda i igra naš slijedeći protivnik. Uvijek se bavimo samo i isključivo sobom. Zašto ne bi analizirali i igru protivnika.

Ajmo ljudi, dajmo i mi svoj doprinos u svemu dobrom što se zbiva u i oko našeg kluba ove sezone.

fof

4
Sezona 2011/2012 / Rijeka - Slaven Belupo 06.05.2012.
«  u: Svibanj 05, 2012, 07:56:24 »
Dan pred utakmicu, nitko ne otvara pa ću ja. Tužno mi je to, da su nas svojim igrama doveli u ovakvo stanje ravnodušnosti i nezainteresiranosti, ali to je naš klub (a njihov još malo) i zaslužuje imati topic i za ovu utakmicu.
Nekako imam osjećaj da će sutra "ginuti u bijelom dresu", a i narodna poslovica govori da ptičica najljepše zacvrkuće na kraju.

Moja prognoza 1-0 ili 2-1.

 Str: [1]