• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - plissken

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 20
61
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 29, 2010, 16:58:28 »
Zanimljiva tekma, borbena, a ne trenutke i lijepa za gledati. Sretan sam zbog atmosfere na stadionu i u momèadi, dugo Rijeka nije izgledala ovako željna igre.
Ne bih nikoga kritizirao, ali... ako baš moram, spomenuo bih Ðaloviæa. Svaka mu èast na svemu dobrome, ali ima tu i previše lošega, s obzirom na to kakvim ga se napadaèem smatra. On svaku tekmu unipšti po nekoliko izglednih prilika: nekoliko zaleða, nekoliko faulova i po nekoliko krivih procjena i loših dodavanja. Da barem zabije gol dva, ali ništa... Èešæe je Štrok u prilici za gol nego on.
Žao mi je što Graèan svaku tekmu vadi Roiæa van. Mislim da deèko to nije nikako zaslužio. Zabio je do sada dva gola i iznudio penal (hehe, doslovno iznudio...),a  cijelo vrijeme su trudi, nudi, trèi... za razliku od Ðaloviæa. Ne znam što je sa Gercom? On je u pravilu zabio gol svaki put kad bi ušao u igru. Zašto jednom ne ubaciti Gerca umjesto Ðaloviæa?
Stepèiæ mi se sviða, možda izgleda trom zbog svoje velièine, ali opet je stigne napraviti sve što treba. Ako ovako nastavi, bit æe prava igraèina.
Nešto se kritiziralo Ljuboviæa, ali mislim da obrana nije bila ni mrvicu lošija ove zadnje dvije tekme nego kad su igrali Budicin - Èagalj. I dalje primamo pola gola po tekmi, a ono što se ne pozatvara, tu je šef Lisjak koji nas je spasio skoro u svakoj tekmi. Sviða mi se Ljuboviæeva hladnoæa, nešto kao Joe Šimuniæ.  :)
Èaval bi mogao ostat malo duže na treningu vježbat kornere, ako ih veæ mora on izvodit.
Bez obzira na neke nedostatke, velike pohvale cijeloj momèadi, posebno zbog èinjenice na dvostruku izmjenu veznih igraèa u ranoj fazi tekme.

62
Općenito /
«  u: Kolovoz 29, 2010, 15:56:18 »
Citat: "suba_ri"
Ja imam ove zadnje dvije, Karlovac i Slaven.. Ali ima svaka po 4 gb, a ne volim ih prebacivat u divx jer osjetno pada kvaliteta.. Upload je takav kakav je, a nemam premium account ni na rapidshareu ni nièemu sliènom.. Pa ono, ako netko ima kakvu ideju kako da to podijelim, slobodno  :D


Takoðer, moje snimke su po 4 GB i ne prebacujem ih iu divx. Ako nekome treba, spržim. Imam zadnje tri, Dinamo, karlovac, Slaven, i možda još koju od prošle sezone, moram pogledat.

63
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 29, 2010, 15:37:19 »
Citat: "Lignja"
6. kolo je prošlo, mi imamo 16 bodova...budan sanjam, i mislim da ce nakon osmog kola bit 22 boda. Sanjam... I još jedna predivna stvar je što svi u HR prièaju od Hajduku i Ibrièiæu i Špaci, o Dinamu i Vahi, Rijeka se ni ne doživljava...index,net.hr, sportske, jutarnji nitko ne piše o Rijeci. Super, neka oni igraju Europu i vise po novinama, o nama ce pisati u 25. kolu kad im budemo bježali 7,8 bodova. 8)  8)


Uh, nadam se... Neka i jedni i drugi krenu odlièno u Euro ligi, teško æe pratiti i HNL, naši klubovi nemaju kapacitet za sve to. U tom sluèaju ostajemo sami svoj problem - samo ne smijemo kiksati na "malim" tekmama.

Neki dan sam u bricu zavirio u SN. Prelistao sam ih 10 sekundi, a onda još jednom jer nisam mogao vjerovati da nema ništa o Rijeci. Kad sam se uvjerio da zaista nema, a ima o Karlovcu, Osijeku, Slavenu, itd itd... i naravno 500 stranica o D i H - jednostavno sam ih novine zatvorio i vratio nazad.

64
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 23, 2010, 15:35:36 »
Veæ ste sve rekli.... napokon pravi golman...

Što se tièe repke, znamo svi kako to funkcionira. Npr. onaj Subašiæ, kakva je to panjina.

65
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 21, 2010, 23:09:38 »
A ono... ništa posebno tekma, ali ipak dovoljno zanimljiva da je se pogleda do kraja. Èini mi se da je zericu karlovac bio bolji, barem u prvom dijelu.

Lisjak vrlo siguran, samo nek tako nastavi.

Ne da mi se secirat uèinak svakog igraèa, ali htio bih spomenuti Ðaloviæa i Rodiæa. Više puta sam vidio Ðaloviæa kako šeta, a Rodiæa u isto vrijeme kako trèi i pritišæe.
Križmanu fali kontinuiteta, ali vidi se da ima nešto, èinio mi se razigran. Imao je nekoliko dobrih primanja i dodavanja ali su ostali zajebali moguænost razvijanja akcije.

Ono što mi se nikako ne sviða je j.ebeno ispucavanje lopte od golmana prema Ðaloviæu. To je za mene kockanje i više manje mrtva lopta. Zašto ne strplivo graditi igru dodavanjem? Uostalom, previše smo danas imali krivih dodavanja. Nije ni èudo kad je lopta bila previše u zraku, i onda kad doðe na nogu, panika. Što više lopta u nogama, više samopouzdanja. A bez samopouzdanja ne možeš nipta napravit.

Za kraj: nema veze, osvojili smo nova tri boda, to je najbinije. Uostalom, donedavno je Juventus pobjeðivao sve redom 1:0 pa ne znam da li se tko od njihovih bunio...

66
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 21, 2010, 18:03:56 »
Ne smijemo zaboravit da ove godine Hajduk slavi 100 godina. S obzirom da nam je država takva kakva je, ne bih se èudio da je prvak odluèen veæ puno puno ranije.

Takoðer, èitam da kasne plaæe igraèima. ne znam jel to istina, ali u svakom sluèaju, bude li falilo novaca. ne bi me èudilo da se koja utakmica i proda, samo da se zaradi koja kinta. Ne bi bilo prvi put, zar ne?

67
Sport /
«  u: Srpanj 11, 2010, 20:39:26 »
Citat: "plissken"
U sluèaju da Nizozemci proðu u finale, nadam se da æe oni postat prvaci.


Ne, ispravio bih se - raðe Španjolska...
Nizozemci mi se ipak èine previše bahati. Uvijek mi se sviðalo kako igraju, bilo mi žao što nisu nikad ništa osvojili, ali gledajuæi zadnju tekmu, shvatio sam koliko mi zapravo nisu simpatièni Robben, Sneijder, Kuyt...
A i ljepše mi gledat španjolsku igru

68
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 11, 2010, 19:16:58 »
Nešto u današnjem NL piše da i Radman ide æa? Šta je to... za obojicu je struka kluba govorila da imaju povjerenje u njih... Istina, piše da je Radman taj koji je dobio ponudu, ali ne znaèi da ga klub mora pustit, ako mu treba.

69
Oglasnik / Slièice za Svjetsko prvenstvo - Panini
«  u: Srpanj 07, 2010, 15:02:53 »
Skuplja li netko Paninijeve slièice za svjetsko prvenstvo i ima li štogod duplih za mjenjažu?

70
Sport /
«  u: Srpanj 06, 2010, 20:49:08 »
Navijao sam za Argentinu, simpatizirao Urugvaj. Gauèosi su doma, naprijed Urugvaj!
U sluèaju da Nizozemci proðu u finale, nadam se da æe oni postat prvaci.
Mislim da su sve opcije otvorene i da sve 4 repke mogu do naslova. Šteta samo što Suarez ne može igrat.  :)

71
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Veljača 26, 2010, 20:31:04 »
Evo i jedna "SF comedy" varijanta:
Grad Rijeka je nekako urgirao da Porezna uprava blokira raèun, kako bi se klub privatizirao a Grad upisao kao veæinski vlasnik, a ostale dionice bi preuzeo neki Gradu bliski "poduzetnik". Grad bi stekao legitimitet da iz Uprave/skupštine NK izpizdi sve èovjeèuljke koji im se ne sviðaju i naprave sve ispoèetka po svom odnosno "poduzetnikovom" guštu.

72
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Veljača 26, 2010, 15:54:53 »
U svakom sluèaju frustrirajuæe...

73
Općenito /
«  u: Veljača 17, 2010, 14:54:59 »
Èovjek jednostavno ne može vjerovat koliko fušarenja ima u ovoj državi...

74
Općenito /
«  u: Veljača 17, 2010, 09:16:37 »
Citat: "RiJeKa"
meni se cini da je netko gercu namjestio nesto a la "prcalica od jurkotica sa radia trsat"....previse nelogicnih stvari..od toga da zvezda zeli nasu rezervu, do toga na od nekud njima gercov broj telefona, do toga da se predstavio netko za koga nitko nije cuo...


 :lol:  ...nikad se ne zna...

75
Općenito / Odg: Prijateljske pripremne utakmice
«  u: Veljača 10, 2010, 13:24:19 »
Lako je nama tu prièat, otipkamo pa što bude... Tamo je netko ipak odgovoran za svoje postupke. Malo je smiješno oèekivati da æe trener organizaciju igre prepustiti neiskusnim mladima. A najvažniji igraèi neæe biti ni na klupi.

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 20