• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - morska krava

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 99
46
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Srpanj 31, 2016, 10:39:08 »
ne dramite...sve je uobičajeno.

A što se poslovanja sa arapima tiče, to je vrlo jednostavno. Avans i gotova priča.
Jedini ispravan način.

47
Očekujem pobjedu, naravno. Nije taj Osijek ništa bolji no lani. Ajde doveli su Bobana i to je sve. Ostalo je sve isto. Ali sad su kao sređen klub pa su kao bolji. Moš mislit. Istru su dobili uz ogroman poguranac glavnog suca, a Intera na kontre i prekide. Bojim se da unutra idu Bertoša, Ajayi,  Čanađija, Mišić, Šofranac i Handžić, a to je puno previše. I sa boljim postavama smo teško prolazili. A suđenje tamo je uvije posebna priča.  Pogotovo jer su ovi sinoć kiksali.
Zaključak: neriješeno.

48
Nije Tomasov ni vidio Vešota...

Samo da ne sanjamo ovo.

pa tako je...to i je problem.

Recimo, Anas bi ga sigurno vidio. Samo što Anas ima pak drugi problem.

49
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Srpanj 29, 2016, 23:12:39 »
Nogomet ili boćarija?

50
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Srpanj 29, 2016, 22:13:57 »
Mario Šitum je potpisao za dinamo i predstavljen je zajedno sa Leškom. Jedan lijevo drugi desno Cico u sredini.

51
Rupe po desnoj strani su bile prije svega zbog njihovog broja 10. Doka. Frajer je fantastičan dribler.  Brz i okretan.  Malo baca na Romaria. Zaposlio je Ristu preko glave zbog čega je i izostao njegov učinak naprijed.
Isto, još gore će biti na Ruji.
Stoga ne bi bilo loše zadržati ga nekako na aerodromu dok ne prođe utakmica, a potom ga poslije utakmice ponovo zadržat  da ga Ugo malo formira i Kek ukomponira. 
Pogotovo ako Tomica stvarno odlazi.

52
Bezjak kralj.
Maradona.

53
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Srpanj 27, 2016, 07:02:35 »
Od viška glava ne boli. Osim toga, tko zna šta će još biti sa Malešom.

54
Općenito / Odg: HNL klubovi - sezona 2016/17
«  u: Srpanj 26, 2016, 18:42:17 »
1. Rijeka (ne samo da je vrijeme nego je i prilika)
2. Dinamo 
3. Osijek
4. Lokomotiva
5. Hajduk
6. Belupo 
7. Split
8. Cibalija
9. Istra
10. Inter

55
Općenito / Odg: HNL klubovi - sezona 2016/17
«  u: Srpanj 26, 2016, 14:17:46 »
Moje je mišljenje da će hnl ove sezone napraviti sve što je potrebno da Osijek nakon 36. kola izađe u Europu.
U trenutku privatizacije, kad su još vagali da ili ne mađar, šuker i mamić su odlučno ušli u priču i gotovo prisilili upravu da mađar uđe.
Siguran sam da je dogovoreno da Osijek ide u kvalifikacije El da bi povećao vrijednost igrača. Samo ne mogu dokučiti šta je ovoj dvojici obećao. Ili se radilo o čistoj usluzi Karamarku. Vlasnik Osijeka i mađarski premijer Orban su frendovi, o vezi Orbana i Karamarka (pogotovo gđe. Karamarko) sve znamo, a isto tako da će mamić za hdz napraviti sve, kako bi si kupio mir.

Belupo je puno izgubio odlaskom Ozobića i to sigurno neće biti ista ekipa od prošle godine (osim ako ne dovedu neko čudo od pojačanja, a ne vidim kako).

Tako da bi ja, Joy, samo zamijenio mjesta Slavenu i Osijeku, a sa svim ostalim se slažem.

56
Tribina / Odg: Nogomet općenito
«  u: Srpanj 26, 2016, 08:55:20 »
jel mama zgodna? :D

Ovisi koji su ti kriteriji. Onako, tipična amerikanka. Nema tu puno ženstvenosti ni gracioznosti. Ali zato, ako si se negdje nadimio i ne možeš na noge, ta te prebaci preko ramena i nosi, nosi, nosi.... ;D

Hvala na komentarima. Znao sam da će vam se svidjeti.

57
Općenito / Odg: HNS homoseksualci, nogomet ste sjebali!
«  u: Srpanj 25, 2016, 19:18:05 »
Steže se steže.

58
Tribina / Odg: Nogomet općenito
«  u: Srpanj 25, 2016, 13:06:35 »
Ajde da podijelim jednu lijepu priču sa vama.

Uz svoj posao, koji mi zbog smjenskog rada ostavlja dosta vremena, povremeno pomognem prijatelju, koji vodi jedan rent a car na području Rijeke. Skupljam aute na raznim destinacijama (hoteli, aerodromi, ž. kolodvori i sl) dovozim ih u bazu, gdje ih pripremaju za slijedećeg klijenta itd. Uz rentanje vozila, dosta česta je opcija da klijent unajmi i vozača uz vozilo (tzv. transfer), a kako sam najiskusniji vozač tamo, tako mene najčešće dopadne da vozim transfere.
Tako je bilo i u subotu 23.07. Transfer je bio od jednog hotela u Trstu do opatijske luke  gdje se gosti krcaju na brod. Nacrtam se u dogovoreno vrijeme, sve ide po planu. Vozim mamu i dvoje djece. Dva dečka, 11 i 9 godina. Amerikanci.
Samo što smo krenuli, ovaj stariji govori mami „Pitaj ga, pitaj ga“. Mama govori „Polako ima vremena“. „Pitaj me šta?“ pitam ja.
„Da li ste vi možda iz Hrvatske?“ (rezervirali su transfer preko neta pa ne znaju od kud stiže vozač).
Jesam.
„A možda iz Rijeke?“
Da.
I onda čuješ malog „Yesss“.
„Šta se zbiva“ pitam ja.
I tada mama počne objašnjavati.
Njih dvojica su ludi za europskim nogometom. Prate sve koliko je moguće (zbog vremenske razlike i obaveza), treniraju nogomet i željeli bi, dok su u Hrvatskoj zaigrati negdje sa svojim vršnjacima. Proučavajući rutu kojom će se kretati na odmoru vidjeli su da prolaze kroz Rijeku, a znaju i za klub i to ih je oduševilo.
Stariji me tu upoznao sa činjenicom da smo lani pobijedili Feyenoord 3-0, što je pak mene oduševilo (oprostio sam mu što je fulao godinu, naravno).
Mama dalje priča kako su proučavajući detalje oko kluba, otkrili da je od 10 najčudesnijih stadiona, Kantrida na trećem mjestu. Vidjeli su slike. Apsolutno su fascinirani i tako dalje...
A meni srce kao Učka, „mudro“ šutim da ne skuže da sam dirnut i hvala bogu na oćalima jer od stalne vožnje, propuha, klime i tako to, oko zna zasuzit.
Priča mama dalje kako je malo zbunjena jer joj se pojavljuje još jedan stadion. Tu se priberem i objasnim im našu priču o stadionima.
Oni bi svakako išli pogledati utakmicu uživo. Objašnjavam im da baš i nemaju sreće, jer je utakmica bila večer prije (Istra) i da sad imamo dva gostovanja + Istanbul.
Objašnjavam im da sam član i pretplatnik i da su me dirnuli svojim znanjem i da ću ih ako žele, premda to ne bi smio napaviti, odvesti da vide taj treći najčudesniji stadion na svijetu. U autu oduševljenje. Totalno.
Parkiram se na gornjoj cesti, pogled sa grota ih ubija. Tu klincima objašnjavam da su na ovom stadionu igrali neki od velikana poptu Juventusa i Real Madrida, te da smo, tu dole, dobili Real 3-1. Mali me gleda u nevjerici.
„Imaš golove na Youtubu“ govorim mu ja, a on mi odmah počinje nabrajati koji hrvatski nogometaši danas igraju u Realu. Naravno, slikanje traje 10 minuta. Ubacujem ih u auto, probijam se kroz gužvu kupača, ispod stadiona. Ideja je da ih uvedem na teren, ali je sve pod lokotom, pa je palo još jedno slikanje na grafitima ispod D tribine i onda pravac Opatija.
Ne znam tko je više uživao, klinci, mama ili ja.

Uglavnom, ako nekoga zanima, riječ(i) „Thank you“, je od stadiona Kantrida do opatijske luke moguće izgovoriti točno 584 puta.

Brojao.

59
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Srpanj 22, 2016, 23:52:09 »
Lešković će sigurno u prvi sastav.  Zadnja linija im je tragična.  Zato ga i dovode.
Baš me zanima za koliko će ga jednog dana Mamić utopiti.

60
Svaki dan od 9 do 22.
Danas je prvi od četiri dana.

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 99