• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Primorac

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 36
1
Općenito / Odg: Ljetni prijelazni rok 2016/2017
«  u: Lipanj 17, 2016, 14:32:37 »
Nije baš vezano za ovu temu ali kako se zove onaj dečko iz cibalije koji je pred par sezona otišao u pescaru ili tako nešto, a povezivalo ga se s nama, važio je za velikog talenta a bio je u mlađoj repki.

Dario Župarić.  :)

2
Općenito / Odg: Bivsi, Nesudjeni i Buduci igraci
«  u: Rujan 23, 2015, 20:47:47 »
Danas u jutarnjem za knezevica pise izmedu ostalog da je odlazak iz kluba ubrzao "proslotjedni zestoki sukob sa suigracima tijekom treninga", a ispod stoji i komentar keka kako voli kad na treningu zaiskri jer to znaci da su igraci motivirani, ali da se znaju pravila ponasanja na i izvan terena te da ista vrijede za sve, od najmladeg do najstarijeg. Zna netko sta vise o tom "incidenticu" medu igracima?

Navodno nešto žešći duel i mali obračun Kneževića i Močinića. Neki dan je tako pisalo, ali mislim da ne treba to napuhavat. Kneževiću hvala na svemu i nadam se da će se vratit u klub u nekoj drugoj ulozi.  :)

3
Općenito / Odg: Davor Sever (1977.-2015.)
«  u: Kolovoz 12, 2015, 10:46:49 »
Počivao u miru Davore.  :(

4
Općenito / Odg: Ivan Močinić - Legenda koja živi
«  u: Kolovoz 03, 2015, 14:36:57 »
Močo samo tako nastavi!

5
Aberdeen fan here.

Was surprised to see that Rijeka, after all the hype, was a pretty ordinary side. Certainly not better than Aberdeen.

This Aberdeen side plays football, rather than being the Lumberjacks you believed it to be, and we should see an improved performance from Aberdeen in Scotland.  For a long time Aberdeen was a poor side, but recent signings have changed our style of play, and I think even our own fans are surprised with the current Aberdeen team. Was a little disappointed to hear the Aberdeen players still being called Lumberjacks, even after the 0:3 scoreline, particularly in light of there not being much difference between the two teams aside from Rijeka being able to hold onto the ball and Aberdeen just sticking the ball in the net three or four times. 

Rijeka will be desperate to score, so I can see a few goals going in, though if you play your terrible goalkeeper again I think most of the goals will be in the Rijeka net.

Jamie Langfield is out of contract soon, so If you need a new goalkeeper I would recommend signing our previous number one. His testimonial game is coming up, after which I think he'll be a free agent. He's a real personality, and good to have around the place. You guys should sign him up, because from what I saw he's a better option than the one you currently have.

Thurday in Aberdeen will be cool, possibly rain,with a bit of wind. Ideal conditions for a game of football.

I notice you are building a new stadium. We too are getting a new stadium, and since it'd been in the planning stages for 20 years it should be awesome.

For fans looking for a beer, Seaton and Torry are two picturesque areas of the city. Remember to use the local colloquial "Bam" when addressing locals.  "Hemmin, Bam, geis a beer." is how one orders a drink in Aberdeen. The police are known as "Nuggets", so be sure to address any officer of the law as such.  "Far's the stadium, nugget?" and "Get yer hauns aff ma shirt, nugget!"

Getitupye

Congratulations on your victory in Rijeka. You have to know that you have seen our worst game in the last 2 or 3 years. We played very well against much better teams like Sevilla, Feyenoord or Stuttgart so we all thought we should win against your team. Our defence was horrible, after we conceded the first goal we fell apart. I still think that Rijeka is stronger than Aberdeen, but you won fair and square.

6
Šanse da se to dogodi su minimalne, skoro ne postoje. Po meni se ne treba zamarat mogućom senzacijom u Škotskoj jer bi moglo uslijedit još veće razočaranje.

7
Uvod možda i najbolji dosad. Očekujem pobjedu, može npr. 2:0 ili 3:1, a onda možemo svi na "Ćo ki hodi."  :D

8
Općenito / Odg: Dresovi
«  u: Srpanj 10, 2015, 02:36:12 »
Fino, fino!


Nego, mislim da sam to pročitao na susjednom forumu - cijena dresa 430 minus 10% za članove. Ipak je više.
Ups, u pravu si. Ja sam platio 480 kn skupa s šeširom za more koji sam dođe 100.
430+100=530-10%=480
(gruba računica na zaokruživanje)

Šešir za more? Jel imaju možda šugamane (ručnike) za more ako si vidio?  :)

9
Sezona 2015/2016 / Odg: 2016.
«  u: Srpanj 09, 2015, 10:38:44 »
6.7.2015.

Dragi Dnevniče,

Danas je prvi dan braće u zatvoru i sav sam nekako lepršavo ushićen. Da li su jeli rižu i gulaš od prošloga tjedna? Da li ih je grijao topao zagrljaj seksualnoga prijestupnika ili hladio svježi dah alkoholiziranoga beskućnika, koji radi sitne nenasilne prekršaje samo da bi došao do toploga obroka u ova teška vremena?

Znam da prvenstvo nije ni počelo Dnevniče, ali zamišljam već sada kapetana kako pojačava šampanjac iz pehara namijenjenoga prvaku, sa domaćom rakijicom z Grobnika, zamišljam besplatan kruh u Arenama nakon što Balaj zabije za prvaka 14.5. na Rujevici protiv Istre, zamišljam da dobijem na lotu da kupim sve preostale pretplatet i podijelim svima na forumu... Mislim da ću kupiti platno i vodene boje te izraziti svoje osjećaje.

P.S. Dragi Dnevniče, opet sam sanjao Prvoga Predsjednika kako zajedno trčimo po plaži na Kantridi. Ti me jedini razumiješ.

Ovo je vrh.  ;D :D

10
Općenito / Odg: Rujevica - novi stadion i trening kamp
«  u: Lipanj 20, 2015, 07:02:18 »
Maknuli su to o nezaposlenom roditelju, valjda su shvatili da su opet zajebali.  ;D

11
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Lipanj 15, 2015, 22:30:27 »
dali osnovno i srednjo školci te studenti (vandredni ili redovni) spadaju u kategoriju nezaposleni??? :o :o :o

Samo izvanredni studenti imaju status nezaposlenih, ako se prijavljuju svakog mjeseca redovno na biro. Redovni studenti, srednjoškolci i osnovnoškolci nemaju status nezaposlenih.
ma znam ali isto tako nemaju pravo ni biti zaposleni. po nekoj logici, ako nesmiješ bit zaposlen, to znači da si nezaposlen  ;D ;D

lijep bi potez uprave bio kada bi lanjskim članovima i pretplatnicima tribine D koji su školarci/studenti omogučili ovaj "armadin" popust za istok... vjerujem da nas ima oko 200 i mnogima bi to značilo kupujem/ne kupujem...

To bi bio odličan potez jer je ta skupina ljudi možda i najviše pogođena ovim poskupljenjima.

12
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Lipanj 15, 2015, 17:59:39 »
dali osnovno i srednjo školci te studenti (vandredni ili redovni) spadaju u kategoriju nezaposleni??? :o :o :o

Samo izvanredni studenti imaju status nezaposlenih, ako se prijavljuju svakog mjeseca redovno na biro. Redovni studenti, srednjoškolci i osnovnoškolci nemaju status nezaposlenih.

13
Općenito / Odg: Rujevica - novi stadion i trening kamp
«  u: Svibanj 18, 2015, 19:51:42 »
Nego di je link za webcam što Miško spominje da je postavljena na gradilištu?

Bacio sam brzi pogled na Stadioni Kantrida, HNK Rijeku i Grad Rijeku, ali duboko tražio jer postoji jedan forum gdje se svaka info. može dobiti :)

Probaj na https://www.gradilisterijekasnova.com:8081/nadzor.asp
user: misko
pass: Pr0j3ktKl3canj3

- promjeni zadnju brojku na više, znaju svako toliko promijeniti pass  ;)

Prejako.  ;D

14
Lijepa atmosfera i odlična utakmica, baš za gušt.  :) Još jednom smo mogli vidjet da smo, od svih u ligi, izuzev Dinama, puno, puno jači. Anas i Tomasov odlični, Bekim standardno dobar (7 golova u prvenstvu, 8 golova ukupno), vezni red nadmoćan, obrana bez previše posla.

15
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Svibanj 06, 2015, 14:26:21 »
Kaže NL da nam dolazi Borna Barišić na lijevog beka. Ono što sam ga gledao nije loš, ali ni puno bolji od Bertoše. Znači za EL nije.

Odbijene su Mamićeve ponude za Leška i Lea, a za očekivati je i Benfikinu ponudu za Leška. Vjerujem da to neće bit puno više od 2 milijuna.

Sjećam se kad je Pavlović išao iz Zagreba u Werder. Platili su ga negdje oko 1.5. Bio je dobar igrač ali se pogubio jer nije igrao. navodno ga je Mamić htio prošle godine ali nisu ga uzeli.

Pavlović danas igra u Ferencvarosu, igrao je protiv nas prošlo ljeto u kvalifikacijama za EL. Imaš kakav link za Barišića i odbijene ponude? Nisam to vidio u NL danas.

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 36