1. sto se tice stadiona previse placemo nad svojom sudbinom. imamo najgori travnjak u ligi, i jedan od najuzih sto posebno otezava domacinu (onome tko napada) a pomaze onome tko se brani. da sam vlatko, ni ja nebi poslao reprezentativnu utakmicu u rijeku. prije bi ju stavio na stadion kamen ingrada.
ajmo najprije napravit stadion, pa onda plakat ako nas budu ignorirali ovi iz hns-a.
2. u hns-u ima hrpu tovara, hrpu dinamovaca, a koga smo mi uvalili? tovara uljana? opet smo si sami krivi sto nemamo nase ljude. mislim da jedino rijecki sportski savez salje covjeka koji ne navija za klub iz naseg sportskog saveza nego za tovare.
3. repka. opet ista prica. nikog se ne poziva iz rijeke. koga ce pozvat? kad smo bili dobri smo imali samo starce u ekipi. kad smo imali mlade, bili smo u donjem dijelu ljestvice. pa to je kao da sad pozovu nekog iz sibenika ili cibalije u repku. kad budemo drugi sa par mladih talenata u ekipi, onda ce netko i dobiti pozive. tako je uvijek bilo i bit ce i sad. a to sto nismo nikad bili u stanju zadrzat igraca dok ne dostigne reprezentativnu kvalitetu, to je opet samo nas problem.
jasno je da mamic i vlatko mafijaju, inace drpic nikad nebi usao u repku, a ni cale. to je smijesno. isto je smijesno bilo pozivanje rukavine a ne sharbinija. istina. ima takvih slucajeva. ali kad si drugi u ligi onda imas argument. kad si sedmi onda te nitko ne hebe. epilog? sharba sa 22 ode, a ako se vrati u hnl, sigurno ce dinamo imat vise para za jaci ugovor nego rijeka. do tada ce vec biti nogometno zreliji za repku nego sto je bio. hoce li se tada opet pricati da je pozvan u repku zbog dinama???
jos jednom... za sve vezano uz repku smo si sami krivi. da je sharbu bilo zadrzati (sto bi napravio svaki ozbiljan klub u izostanku nemoralnih ponuda za 22godisnjeg igraca i drugog strijelca lige dvije godine za redom) i da je nastavio ove godine zabijati istim intenzitetom (bilo bi mu lakse jer ekipa igra bolje, a i nema da silvu kao konkurenciju) bio bi odavno u repci umjesto kalinica. ali imali smo debilnu sportsku politiku i to je tako. a od novih potencijalnih reprezentativaca za sada vidim samo pamica i sharbu, i to za 2-3 godine. mozda i jerteca ako ga otkupimo. ali naravno. ako bude rezultata, i najvaznije od svega, ako ih budemo znali zadrzati dovoljno dugo.