Mislim da Rijeka gotovo svake godine ima barem jednog igraca koji bi mogao igrati u reprezentaciji. To je i realnost. Cinjenica je da se igraci Dinama i Hajduka favoriziraju kako bi se lakse prodali. Vukojevic po meni jos nije zasluzio priliku, ali pravo je cudo sto ga nisu i prije progurali. Isto tako je nevjerojatno da jedan Olic jos uvijek igra za reprezentaciju. Covjek je redikul, kao Krpan u najboljim danima. On igra u reprezentaciji samo zato jer nemamo prave trkace u napadu. On ima dve noge i na ramenima balvan.
Ka, ne bih rekao da smo mi ista ljubomorni. Cinjenica je da Dinamo ima najbolje uvjete treniranja, najvise love i pokupi vrlo cesto najvece talente. Normalno je da je vecina reprezentativaca igrala u Dinamu. No, isto tako je cinjenica da se rijecki igrac ili mora prodati u Serie A ili mora biti 5x bolji od dinamovog igraca da udje u repku. To je surova realnost. Dok igra u Rijeci, svakom igracu su sanse za reprezentaciju minorne.
Kada se to nekom rijeckom igracu izaslo u susret kao mladim igracima Dinama i Hajduka?