pozdrav... evo nov sam ovdje... iako ne volim baš ove rasprave koje nigdje ne vode i forume inaèe i vjerojatno neæu previše postova ostaviti... stranica FF mi je stvarno ok... i u dosta toga se slažem sa vama... i žao mi je šta ste dobili po glavi... ali imslim da malo previše kukate oko toga... bilo pa prošlo... nadam se da se neæe ponoviti... nemožete sad osuðivati cijelu armadu i prozivati ljude.... ja se isto smatram armadom, a vjerojatno i neki od vas... tako da se osjeæam kao da i mene prozivate... malo sam posjetio stranicu od tornada da vidim šta pišu o nama u zadru, pa sam naletio na postove od hakera-ri koji je koliko vidim ovdje aktivni èlan.... i stvarno mi je zemljaèki da se uopæe raspravlja sa njima, a on još tamo i kuka oko ovoga malog incidenta... i onaj tvoj post hakeru o deèku iz zagreba koji je nastradao stvarno je odvratan.... zato si i dobio ban tamo... žao mi je što sam te prozvao, ali mislim da je to primitivno sa tvoje strane...
...a novinar šta pišu o ovom incidentu sa deèkima u zg-u su debili i šta uopæe deklariraju ko je ko kao da je to uopæe bitno... malo su pankeri, malo metalci a s druge strane navijaèi o kojima stalno žele stvoriti sliku da su najveæe zlo ovog društva... žao mi je deèka i nadam se da æe toga bit što manje...