volio bih da se lopta malo spusti na zemlju i pričeka razvoj situacije. Dajmo ljudima da rade u miru i ne serimo previše unaprijed.
Isto nije realno da se Scoria dovede sada kad su pripreme već počele (mada sam njegov fan, kao i Skočoćev također). Čovjek ima svoj ponos, ima svoje JA, a ne bi bilo korektno ni prema Istri koju sada trenira.
za scorioljupce, u ugovoru mu pise da ga moze raksinut ukoliko dobije ponudu dinama, hajduka ili rijeke. e sad ili je to stavio jer je uvijek spreman raskinut i doc u rijeku (toliko o ponosu), ili jer bi ga razapeli da je stavio dinamo i hajduk, a rijeku ne (toliko o ljubavi prema rijeci). neznam, ali pretpostavljam da bi dosao. Osim toga nema sta dizat nos i glumit uvrijedjenog... nije ga nitko tjerao, dao je ostavku, bojao se i svoje sjene i nije se znao nosit s pritiskom medija. osim toga treneri lete svugdje, i uvijek se moze vratit.
ali opet, sumnjam da bi htio krenut sa mladom ekipom. gdje god je bio se okruzio starcima, a i u slavenu je dao otkaz kad se pocelo pricat o pomladjivanju ekipe. A u istri radi s mladima jer su mu tako rekli, a ne zato sto on tako hoce.
ja nebi imao nista protiv da scoria (kao ni skocic) zamijeni dalica, ali ne jos... treba ga pustit jos ovu sezonu i vidit sta moze napravit sad kad je maknuo igrace koji su ga pokusali shebat. Kazem sezonu, jer izuzev dinama koji mi je sad nepoznanica, vjerujem da cemo dobro uci u prvenstvo.
ali nikako nikako dat iducem treneru, tko god to bio, da bira igrace. i unaprijed mu rec sta se od njega trazi (sustav, stvaranje mladih igraca, ofenzivna igra...). i dat mu bar 2 godine vremena osim ako dodje bas do ekstremnog slucaja od puno zaredanih poraza ili donji dio ljestvice.