Pa nisu li ove sezone konacno odlucili stati na trenerovu stranu i potjerati igrace koji su pokusavali "rusiti" (ovo ide pod navodnike jer nakon svega ja stvarno ne znam tko tu koga j**e ovih par mjeseci, da li igraci ruse dalica ili je dalic maloumnik kome sin doma na ploci slaze taktiku i prvih 11)? Pa umjesto da ode Dalic su otisli rusitelji lika i djela naseg manekena...Zato mene stvarno zanima sta je tu pravi odgovor? Nesposoban trener ili bojkot igraca? Ali to najvjerojatnije nikad necemo saznati...
Pogodio si cilj mog pitanja.
Mislim, okej, odluèili su za daliæa.
Ali... jebemu... pa èovjek je najurio i preko pola igraèa koje je ON OSOBNO doveo :shock: ? E, tu veæ meni nešto ne bi valjalo.
I onda... prva pa i druga utakmica... zar OPET? Pa sad su igrali veèinom mlaci... Pa zar i oni?
Hmmm, bit æe da je ipak do trenera koji je oèito i psihološku pripremu, i odnos sa igraèima i taktiku preuzeo od ladiæa.
:roll:
No, što onda uprava radi? Što se èeka, ako je to toliko oèito? Da potjera još pokojeg igraèa?
Mislim, za Žileta smo prije 2 sezone dobivali 300kE od Zvezde (one prave), ako se ne varam, a sad ga proglašavamo viškom. Nemojmo se zahebavati, pa nije ovaj klub dalina prèija da se može zajebavati kako želi.
Katastrofa. Užas. Trebale bi glave padati. Najprije jedna glava.