Ovo s Jertecom ima neku pozadinu, nemoguće je da netko normalan može potpisati onakav ugovor o posudbi. Odredba o otkupu nakon 15 dana je protivna zdravom razumu i mora imati neku začkoljicu.
Božić i Škoro su došli ozlijeđeni i nepripremljeni, bilo bi normalno da se s njima ozbiljno računa tek ove sezone, a oni su otpisani bez riječi. I to su dovedeni isključivo po želji Dalića, nisam čuo da su se svađali s njim. Kako sam ja čuo Dalić se zimus želio riješiti trojice od kojih su dvojica 100% Bule i Marčić, za trećeg ne znam.
Rubčić - Bodrušić je Dalićev izbor još od ove zime, Halilović također, Australac i Čeh su prvi glas svima odnedavno. Ako Rubčić ima malu crnu knjižicu s imenima, sigurno je nije pokazao Daliću ili ovog to ne zanima. A postavlja se pitanje tko je tu šef, ako je istina da Dalić dobro zarađuje od dovođenja i prodaje "svojih" igrača onda je tu Rubčić samo smetnja koju treba ignorirati i zaobilaziti. I tko je uostalom tu kome nadređen odnosno čija je zadnja? Rubeša Daliću i Rubčiću, Rubčić Daliću ili Dalić ne zarezuje ovu dvojicu?
vecinu odgovora sam dao onako kako bi ti oni odgovorili... a mi nakon tih odgovora opet nebi imali one prave odgovore nego samo mazanje ociju.
dali su se svadjali i sta je bilo izmedju dalica i igraca, i zasto ramadani, zasto bozic i jos 1000 zasto... to nemam pojma, a i ono sto se prica i sto pricamo mi ovdje su samo glasine. Zasto se zelio rijesit bulea po zimi, a na proljece je reko da bule mozda ostane... i da mu treba 3 marcica, a i nemamo ni jednog desnog beka ni jedno desno krilo... osim toga toliko sam cuo tih glasina a vecina da ne kazem skoro sve su bile krive... ne vjerujem vise nista nikom.
zakljucujem samo da je moralo bit svadja jer je sam rekao da su ga neki rusili (srusili su gracana, scorio i skocica pa ni dalic nije iznimka) i da ce ih odstranit. i da ih je kumio i molio...
a vjerujem da ponuda za otkup jerteca vrijedi i sad. i da bi ga mamic dao za onih 700.000 koje su se spominjale. ali to rijeka nikad nece platit.
a ovo stog kazes da se nezna tko je sef... to se vidi iz slaganja sastava. pa samo ona izjava gdje jedan kaze da trebaju 3 igraca, a drugi da trebaju tri na totalno drugim pozicijama... A mislim da nitko njima nije rekao tko je sef nego kao radite zajedno i suradjujte.
kazu da ce doc dva veznjaka od kojih jedan jako dobar, i jos nek rijese desni bok kako god, i imamo ekipu. ja sam optimistican bez obzira na puno upitnih odluka i nejasnih odnosa, a malo mi je i glupo komentirat jer nemam bas neke informacije nego samo nagadjam kao i puno nas ovdje na forumu... a informacije koje dopiru do mene spadaju u one koje se nikad ne ostvare.