totalno sam zbediran sa ovakvom situacijom oko kluba da mi uopće nije do komentiranja tekme..
držim prozor za post otvoren i nemogu ništa suvislo napisati ni prebaciti misli na predstojeću tekmu..
neznam kad sam se ovako jadno osjećao zbog rijeke..
možda zadnji put nakon šestice u maksimiru, što zapravo nije ni tako davno, no tada je slijedila nova sezona a sa time i optimizam da će se neke stvari mjenjati na bolje.
ma u k... sam, sorry na besmislenom postu.
Potpuno te razumijem al bilo je i gorih kriza u povijesti pa smo ih prebrodili i prevazisli te sitne duse i nezainteresiranost/glupavost uprava.. a s obzirom na sve sto nam Rijeka ove godine priredjuje, ja se uopce ne bih iznenadio da gore uzmemo sva tri boda.
ma jesmo, imaš pravo i malo sam pretjerao u dramatiziranju, doživljavam to očito previše osobno.. pomislim da me njihove odluke nemogu više iznenaditi, a kad ono, oni opet uspiju! i ne valja ona uzrečica 'nemože gore'! može, može! stvarno mi je već dosta toga da se osjećam ko yebeni mazohist zato što volim ovaj klub! onako šamar za šamarom...očito je to takva, prokleta sudbina navijača rijeke.
i ne boli mene izbor trenera, nego taj cirkus, ta njihova neambcioznost, nesustavni rad, bez vizije i smisla!
al dobro, već sam sam sebi dopyzdio sa kukanjem, neću više.
idemo dalje, po ona 'tvoja' 3 boda! :wink: