Po meni je ovo kljuèno kolo za borbu za 3. mjesto... U ovom kolu trebamo preskoèiti Slavena.. Jer recimo da æe Slaven izgubiti na Maksimiru gdje æe Dinamo htjet pobijedit i osigurat i proslavit naslov... A i Dinamo stvarno igra jako dobro u zadnje vrijeme, pogotovo na Maksimiru... i tu je naša šansa, moramo osvojiti barem bod u Osijeku da se izjednaèimo (i tako prestignemo) Slaven..
Onda u sljedeæem kolu Slaven igra protiv Hajduka, i tu mislim da je to 1 kao kuæa... U Hajduku je totalni raspad sistema, nemaju nikakav motiv za tu tekmu (ako za išta naðu motiva, onda æe to eventualno biti uzvrat finala Kupa).. dok je Slaven znamo jak domaæin i to æe im biti jedna od kljuènih utakmica u borbi za treæe mjesto (ako izgube, skoro sigurno gube 3. mjesto).. tako da po meni je to èista jedinica, ali je zato i èista jedinica nama protiv Cibalije.. Cibalia i nije tako bezazlena ali æe biti bez motiva, mi jako motivirani, vraæa se odmorni Anas..
I onda zadnje kolo praktièki sliène šanse (iako mislim da mi imamo mrvicu lakši posao)..
Uglavnom, jedina drastièna razilka je u ovom kolu, kada oni mislim da nemaju nikakve šanse za nešto osvojit, a mi bi tu morali nešto skupit u Osijeku i tako se približit treæem mjestu..
btw pravilo kod istog broja bodova je ovo:
"Ukoliko se radi o odluèivanju o prvaku, mjestu koje osigurava sudjelovanje u meðunarodnim
natjecanjima ili o prijelazu u niži rang natjecanja, u sluèaju jednakog broja bodova, plasman se utvrðuje na osnovu dodatne tablice od rezultata koje su u meðusobnim utakmicama samo u prvom dijelu natjecanja postigli klubovi sa jednakim brojem bodova."
doma smo dobili 2-0, gore izgubili 2-1..