Arhiva > Web stranice

eRepublik

(1/2) > >>

TIR:


Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.

Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.

Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.

Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Detaljnije stanje na "eBalkanu" (iako me mrzi uvrštavati HR u Balkan) će vam prikazati ova slika:Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku:

eDomovina.com - Sluzbene web stranice eHrvatske

Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link:

eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game

 8)

U svakom slučaju zanimljiva igra ;)

Hacker-ri:
odlicna !

Traxxtor™:
Opa nisam znao da ima igrača i sa FF foruma, ja isto ovo igram, super je igra :wink:

Lignja:
Glupo mi je što ti RL pare donose prednost...tako da nije besplatna igra...

suba_ri:
Ja igram veæ neko vrijeme (poèeo jer mi je bilo dosadno na praksi :D ) i došao sam do dijela kad je cijeli svijet preda mnom i mogu birati dalje.. A mene ništa ne privlaèi, ne da mi se baviti politikom, ne da mi se osnovati firmu, ne da mi se ništa  :lol:  Kao i u pravom životu..  :lol:
Tako da samo doðem jednom na dan, odradim nešto, kad je neka bitka uskoèim i tako to.. Možda kad skupim dovoljno para i osnujem neku firmu, ali mi se neda prouèavati zakone i propise i poreze i sve te stvari  :lol:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju