https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/maxtv-prva-liga/simona-rozmana-nitko-ne-dozivljava-kao-prvaka-iako-rijeka-igra-bolji-nogomet-od-osijeka
Ovaj Vranić je kralj!
Napisao je samo gole činjenice
I to telegramski jednostavnim rečenicama (samo mu STOP fali na kraju svake
)
Volim ovakve članke, a još bih više volio kada bi mu se obistinilo naslućeno proročanstvo koje je napisao između redaka.
Vrana mi se zgadio one sezone kad je kao novinar NLa odradio smjenu Scorie...Tempi passati ,ali Elvis mi je u ono doba bio kralj. UVijek ću se sjetiti kako je Vuga molio Elvisa da ostane, poslije je Dragiša na inerciju napravio rezultat.
Vrana je dosta amplitudan, ali igrao je nogomet na nekoj razini , iz polja je došao među novinare, sad...prepun je ratova unutar sebe, ali čak i najtočnije cilja u odnosu na kolege, odnosno govori o kakvim takvim postulatima nogometne igre.
Ma...ja bih mu mrknuo like da mogu

. Možda se ponavljam, ali dok sam gledao onu zadnju utakmicu, prije ovog novog normalnog, kontra Hajduka rekao sam frendu na tribini, evo budućih šampiona!
Ne znam, neki čudan mi se osjećaj pojavio, izgledali su mi baš ko klapa spremna za najviše domete uz uvjet da pretežito ostanu na okupu, pa kroz neko vrijeme...Tipovao bih u tom trenutku na 2022., sada pomičem na 2023.

Sad mi najviše smeta što nas više Mužek ne voli, a sve radi toga što Simon ima katastrofalan PR!