Pa vjerovatno je mislio da treneri tih momèadi ne dobivaju plaæe,pa onda ih je lakše potkupit za nešto euriæa,pa nek igra moj sin,ne jer je bolji nego jer ja imam najviše novca...
nesto slicno...
mislio sam na to da dinamo i hajduk uzmu sve igrace konkurenciji i onda isti sjede na klupama ...
mislio sam na to da nemozemo pruzit tim deckima normalan nogometni razvoj jer imamo jednog trenera koji se prodaje za cevape
(molim novinare i te iste trenere da mi se ne javljaju na PM), a svi sve znaju i o tome sute i ne pisu jer eto od onih cevapa trener odvoji i za koju pivu onima koji bi trebali na to upozoriti...
Isto tako gledam treninge Rijeke gdje 3 covjeka na terenu gledaju 10tero juniora
kako KRIVO KRIVO KRIVO rade lednjake, trbusnjake i sklekove...
svaki, nemoram rec kvalitetniji, trener ce primjetit da dijete to krivo radi, a na kineziologiji neki su padali ispite zbog losih trbusnjaka.
Svaki iole upuceniji zna fizionomiju tijela i kako funkcioniraju misici pri naporu, opustanju i kombinaciji jednog i drugog...
1. momcad Rijeke nema kondicijskog trenera, nema trenera snage nema nikakvog nutricionista.... to ne kosta u globalu nista, a dobiva se previse...
Mi dovedemo bivseg igraca Rijeke i mislimo da taj zna, jer je osvojio kup?! jebe lud zbunjenog...
vratimo se jos pripremi juniora koje se smatra vec polugotovim dijamantom koji samo treba zavrsnu doradu, a nasi juniori neznaju sta je pass igra, sta je otvaranje igre, sta sirenje bokova, prebacivanje strana je medicina za ekonomista, a da ne pricam o povlacenju kontre, stajanju u formaciji, zatvaranju, pokrivanju i svemu ostalom...
Kadete se uci potpuno krivo od malih nogu- evo lopta pa igrajte, ako mi se bude dalo, mozda cu vam nesto objasnit...
Nemozemo reci da se ne radi s njima, ali radi se vise lose nego dobro, a to pokazuju i nasi prvotimci koji poniknu iz omladinskog pogona...
za kraj moram reci da imam skolu trenera nogometa i kosarke, nogometnu skolu imam na istoj razini kao i treneri koji vode NK Rijeku, a oni sta rade po manjim klubovima nemaju ni to...
Nemoze 1 trener obavljat 5 vrsti posla, jer onda pati svih 5 vrsta...
TRENERE NA TECAJ!