a gdje bi mi bili da je ostao ramon (da smo umjesto vukmana otplatili njega) i da smo imali poštenog napadača.
Dioniz i ja se nadam da će pola ovi potjerati, evo lista mojih želja za odlazak:
Pelin-koji će nam k***, a imamo mladog perspektivnog golmana koji ni klupu nemože primirisat
Ljubović-probali smo ga se riješit, ali neda se
Čaval-ništa od njega, osim jednog gola ništa nije pokazao, bolji je rendulić u ZG
Stepčić-ako se do sada nije probio neće nikad, materijal za istru tamo znaju kako da igrač skine kile (eliomar)
Landeka-previše oscilira za već dosta iskosnog igrača, za njega postoji zid na crti od centra koji nesmje proć, počeo je pucat po golu unazad par utakmica, a već je kod nas 3-4 sezone
Gerc- isto za kurac, taj samo pare uzima za sjedenje
Križman-netrebam ni komentirati
Štrok-najbolji igrač, ali igra preko kurca, a takvi nam ne trebaju
Budicin-no coment
Tadjević- isto
Vukman-te pare su mogle biti daleko bolje uložene
uvjetno zadržat:
Rukavina-bio je odličan prvi dio, sada niti ne čujem za njega
Baković- uvjek sam ga smatrao za balvana i sada ga smatram, ali bolji je u obrani od Bude
Đurišić- svako malo u prilici za gol, ali nikako gola pogoditi, matko mi je bio bolji od njega
Serđo-čak mislim da je dobar igrač i da bi ga vrijedilo zadržati, neznam zašto mu daju tako malo šanse da igra, jedini zna ubaciti loptu iz trka
Obavezno zadržati:
Lisjak- od kako ja pratim rijeku, tafra,žilić i on su najbolji golmani koje je rijeka imala
Čagalj- iako je prosječan za hnl, borbeniji je od cijele ekipe zajedno, zato je zaslužio kapetansku vrpcu
Ostali mladi dečki od kojih možda i nekad nešto bude pod uvjetom da se radi, a tu su kreilach, živulić, čulina, miloš...