A što si se tako ulovio Èuline??
Ma nisam se ulovio Èuline,naprotiv èini mi se kao solidan igraè...Ali mi opæenito ide na živce šta mi navijaèi nemamo iste kriterije prema svim igraèima nego se mjeri po broju godina,po tome je li iz naše omladinske škole ili doveden sa strane i slièno.
Glupo mi je kad se piše da æe od Èuline nešto bit,pa ili je ili nije...Ako je dobar igraè super,ako nije i fali mu nešto da bi bio odlièan,zašto bi se to promijenilo u buduænosti.
Isto tako me je živcirala situacija sa Križmanom.
Prvo bi bilo razapinjanje trenera jkoji ga ne stavi u prvi 11,pisalo se kako je on buduænost,velika perspektiva i slièno bez da je deèko odigrao dobru utakmicu. :roll:
Unatoè tome,iz kola u kolo svi su forisarli križmana u igri jer je ona nekakava perspektiva.
Valjda zato jer je imao 20 godina,pa su mislili da æe do 22 na brzinu nauèit igrat nogomet :roll:
Dakle ne radi se o Èulini,nego opæenito ne volim to napuhavanje. Isti je primjer bio i sa Milošom,deèko praktièki nije odigrao utakmicu za Rijeku odmah je on proglašen perspketivom neviðenih razmjera i pravi je grijeh šta takva igraèina ne igra.
Po meni Èulina nije ništa više od solidnog igraèa,odigrao je više loših uakmica nego dobrih,i ne treba zbog jednog centrašuta dizat ga u nebesa..
I Križman je zabio golèinu Hajduku,a deèko nije ni za 3. ligu.