U 7 proljetnih kola pod vodstvom skorije uspijeli smo zabiti 3 gola :!: Da je kojim sluèajem graèan trener nakon svake utakmice bio bi proklinjan i on i predsjednik šta mu ne da otkaz.
Osim toga,ova Rijeka igra bez ikakvog rezultatskog imperativa,ovi remiji ist su što i porazi,a ekipa ne samo da ne može zabit gol,nego teško da i zapucaju na gol tokom utakmice. Osim toga,skorija ni sa kojim svojim potezom ne nasluæuje da priprema ekipu za sljedeæu sezonu. Igraju mu igraèi koji æe otiæ,igraèi koji su na zimu dovedeni kao pojaèanja griju klupu itd...
I ja sam dosta cijenio skoriju zbog kupova,ali jesam li idiot ako promijenim mišljenje i kažem da èovijek radi katastrofa posao?! :roll: Umjesto da stvara ekipu,otrkiva nešto novo u igri prema naprijed,i barem na neki naèin uveseljava onu šaèicu ljudi koja je ostala na kantridi,on iz kola u kolo osvaja bod,drugim rijeèima odigra na rezultat 0-0,a samo èuda nebeska nas mogu dovest u šansu za gol. Kako æe tek biti kada krene nova sezona sa novim oèekivanjima,novom nadom da æemo napokon odigrat sezonu koja nije "prijelazna" i kada æe naaš trener morati zaista brinuti o rezultatu:?:
Lagano uzimam odmor od svega ovoga s nadom da æu napokon potpuno izgubit volju za nešto šta nije vrijedno mojih živaca :-&
P.S. Taj Lisjak je rijetko dobar golman kakvog nismo imali od Tafre,ali ne treba se nadati da æe mu se ponudit novi ugovor,jednostavno više ne znam kako je proèitati neku lijepu vijest o našem klubu. :oops: