P.S.
Stižu ponude za kreilacha, benka i datkovića, a to je kao dobro. :roll:

Dobro je ako za njih dobijemo veći novac i ako u pričuvi već imamo provjerene igrače barem te kvalitete koje možemo dovesti za manji novac, a ostatak novca uložimo u pojačanja, znanje, infrastrukturu :wink: Također, nije cilj prodati igrača prvom prilikom jer njegova cijena može drastično porasti ukoliko momčad postigne određene sportske rezultate... Bitno je znati procijeniti igrača, njegove nogometne i karakterne kvalitete i pravi trenutak za prodaju...
Da bi to funkcioniralo moraš imati izvrstan omladinski pogon i/ili jako dobre skaute... :wink:
Recimo...
Da možemo prodati Benka za 2M€ i dovesti ovog igrača besplatno
http://www.transfermarkt.co.uk/en/abdou ... 42941.html, ja bih to odmah potpisao, ako se Benku nekud žuri iz Rijeke... :wink:
P.S.: Malo sam pratio calciomercato.com i iako mi se ta stranica čini dosta čula-rekla-kazala pronašao sam da su Brescia i Udinese pratili Mršića i da je Brescia zainteresirana za Slugu. Torinu su zanimljivi Čulina i Kreilach. Benka bi mogao pratiti netko od klubova sa našim trenerima (Kranjčar, Gačanin, Ivanković, Dalić?).
Od ostalih HR igrača jako često se spominje Mihael Pongračić, lijevo krilo iz Osijeka...
Ako netko zna još neke stranice sa takvim info... neka podijeli sa svekolikim pučanstvom...