Potpuno nepotrebno.
Svatko tko je malo duže na forumu može iz postova zaključiti tko prati Rijeku i koliko, i kakvi su mu stavovi te da li se s njim vrijedi upuštati u raspravu ili ne. I na postove tih ljudi će se uvijek odgovarati, a kao i na svakom drugom forumu početnici se moraju dokazati postovima i steći nekakav ajmo reći ugled. Tko je često na forumu znat će kako i kome odgovarati.
Koji je meni faktor naprimjer da znam da li BUDALA ima 16 ili 46 godina, ili VSS? Ja sam odlučio na temelju vlastitog iskustva da ću njegove postove ignorirati i doviđenja. Vrlo jednostavno.
A kako se dokazuje postovima? Po tome bi svi koji se registriraju trebali prvih godinu dana samo pisati o velikoj ljubavi prema klubu,poklapati one koji napišu da bilo špto ne valja i onda su ti vrijedni rasprave? :roll:
Mislim gluposti,zna se kako se na ovom forumu vrednuje ljubav prema klubu,ko više puta nekome napiše da je iskompleksiran i pljuvač i da ode nešto pojebat te priotom dobije virtualni pljesak" onog drugog, taj je na forumu zakon. Ajmo reć forumskim dijelektom "optimisti" su zakon i s njima se vrijedi raspraljavat"pesimisti" nisu pravi navijači i nema smisla s njima raspravljat.
Ja to dijelim na ljude koji su ovako ili onako doživjeli utakmicu ili početak sezone,nikako na optismiste i pesimsimiste. Ponekad oni koji kritiziraju puno više vole klub od onih drugih,jer im jednostavno nije svejedno da nam ne ide,a ovi drugi letargični će samo ravodušno napisat "Nema veze,idemo dalje,biti će bolje".
Pesimistično gledano,optismiste još možemo svrstati u neambiciozne,latargične i ravodušne,a pesimiste u emocionalne i ambicioznije(nikad zadovoljan jer želi više i bolje).
Filozofija je zajebana stvar,zato molim da se više na forumu ne spominju riječi "pljuvanje"(riječ koja je valjda najčešće korištena na forumu),frustriranost i iskompleksiranost i bez podjela na veliki i mali navijač na osnovu nečijeg karaktera i doživljaja utakmice.
To je jedino šta kvari forum,nedostatak argumentiranih postova,a preveliki broj postova napisanih na temelju nečijih karakternih osobina.
Iz svega toga se može zaključiti da ni broj godina,ni nečiji karakter,ni broj postova,ni staža na kantridi nisu toliko bitni,bitno je da imamo svi isti cilj,osim možda eventualno "budale".
Mali savjet,manje omalovažavanja onog drugog,više konstruktivne i argumentirane rasprave..I sa mladima i srednjima i starima i onima sa VSS I SSS,dakako :wink:
Malo više uzajamnog poštovanja nebi škodilo.