Za admina se javlja osoba koju 50% foruma ignorira, a 40% mrzi. =D>
Pogledaj si inbox na FB...

U svakom slučaju, ovo je velik pomak. Iz privatnih razloga nemaš puno vremena za veliku aktivnost na forumu, praćenje situacije, portal, brisanje postova, banove itd., ali kad već ima ljudi koji to imaju i voljni su pomoći, mjesta za napredak svakako ima. Forum je od odličnog u godinu i pol dana pao na jako niske grane, svaka tema je izvor novih prepucavanja često između istih članova. Pa sam sam podijelio bar 20 privatnih poruka ljudima da se smire, brisao hrpu postova, a ono sljedeći dan opet isto.
Treba malo reda uvesti na forum i opet će biti gdje je nekada bio. Ubile su nas one dvije godine katastrofalno loših rezultata. Sada kada se i to promijenilo, forum opet ima strašan potencijal, zahvaljujući adminu hosting i tehnička izvedba su na vrhuncu, članova, najbitnije i onih kvalitetnih, ima i to dovoljno za par razina iznad ove sada, u kojoj je svaki drugi post j*banje majke zbog ovog ili onog.
Neki članovi su otišli, a vodili su natjecanja koja su bila popularna. Ništa svjetski poznato, ali razlog više da pojedinac provede 5 minuta više na forumu, a to je uvijek dobro. Ocjenjivanje igrača i FF liga, na to primarno mislim... Ima zainteresiranih ljudi za admine, ima i za moderiranje tj. vođenje dotičnih natjecanja, pa onda zašto ne?