Netko mi reče da će se tamo gradit stanica za tehnički pregled koja se seli s Preluka. Činjenica je da je ono privatni teren i da klub nema veze s njim. Ali ako su nas već navukli na parking (bila je priča prošle godine da će se i naplaćivat), onda su trebali pronać način da ga i zadrže.
HAK gradi novi tehnički pregled jer se navodno sele sa Preluka. Zemljište nije privatno već od grada - ima davno da sam napisao negdje ovdje katastarske čestice i vlasništvo.
Možemo mi pričati što hoćemo, ali pretvoriti taj komad zemlje, pogotovo sada kade je izravnan, u parkiralište koje ćeš koristit po par sati, dvadesetak dana u godini je suludo. Iskreno mislim da smo mi navijači malo komotni - ja prvi, jer da mogu bi parkirao do svog mjesta na stadionu, ali parking je najnebitnija stvar u problematici stadiona. Dobro organizirano zatvaranje dvije trake i malo kulture kod parkiranja (iako jeto iskrenonazavidnomnivou) rješava svaki problem. Jedino nemam pojma što će bitijednom (ako ikad) završe tu cestu jer će cjeli promet s Viškova krenuti tuda.
Jbš parking (pa živjeli smo toliko godina u kaosu Kantride), rješi ove sitnice koje možeš i sredi slobodan protok ljudi jer i ovaj bojkot i podjele i različita mišljenja među navijačima bi se lako shvatila/rješila/razbuktala da se svi, ko nekad, nađemo na pivi u Miramareu ili kod Brodokomerca.