Jako humana gesta ako su samo majice stavili. To je ono jedan lajk = jedno dijete ozdravi u Africi. Jedna majica = jedna kuća dobije struju...
Novac od vatrometa se mogao uplatiti za Gorski kotar.
Utakmica jako dobra. Mada, kasnije ću bit plačljivac pa reći nešto drugo. Kek je ovaj puta pogodio sa početnom postavom, nije sve ostalo na riječima pa nije krenuo sa 3 def. vezna nego jednim i pol (Maleš + Moises kao pola). I onda se igra preselila na njihovu polovicu, a ne na našu. To je odmah bolje, neki slučajni Elvisov trokut gdje je često bila lopta nije bio Knežević-Maleš-Močinić već Moises-Anas-Jugović... Osijek nije zaprijetio ozbiljno, možda dva udarca, mada je Vargić to sigurno rješio.
Od drugih igrača, čestitke Kreil...pardon, Moisesu, na prvijencu. Srčan igrač i drago mi je radi njega. Podsjeća me na Kreilacha, po svemu, od stasa, izgleda pa do slavlja. Maleš usporen, nešto kao Brezovec na jesen. Bertoša. =D> Možda je one-hit wonder, ali svaka čast. Mislim da on ima najveća pluća u klubu, odigrao je sve na jesen, a stalno trči po tom beku. Danas opet, tri dana nakon Zadra, radi istu stvar 90 minuta. Samo da ovako nastavi. Kramarić komplicira, Jugović moderan, Kvržić bo. Sve u svemu, srčano i zasluženo, mada je trebalo biti i sigurnije od 1-0.
Evo i tog drugog. Stekao sam dojam da jake momčadi igraju na kvalitetu, a ne na pluća i pritisak. Mi smo danas igrali kao Zadar protiv nas, ali uz bolju tehniku. Očekivao sam bar nekoliko uigranih akcija i više igranja po podu. Čak je i gol pao nakon akcije po podu... Ali dobro, dok budu ovako borbeni bili, biti će dobro. Kada krenu nonšalantno, gubit će se bodovi.