ne znam tko je bio provalio, ali po kartama što sam ja gledao cijeli četvrtak je bez kapi kiše....
tako da nema opravdanja za nikoga da ostane doma...
Osim za tebe.

Imaš još cca. 1500 karata danas u prodaji. Pošalji ženu.
Jučer su pravo na povrat novca od ulaznica mogli ostvariti pretplatnici s D tribine, njih ukupno 425. Većina je vjerojatno to i učinila, te uglavnom kupovala one najjeftinije ulaznice, odnosno što je preostalo na tribini E. Danas će pravo na povratk imati ostali pretplatnici kojima je D tribina bila drugi izbor. Pod uvjetom da su jučer svih 425 pretplatnika kupilo ulaznice za preostale tribine u prodaju će danas i sutra još oko tisuću i pol ulaznica. Ta brojka može biti uvećana za koju stotinu, ovisno o tome koliko će navijača »Lyona« stići na Kantridu. Prema posljednjim najavama riječ je oko 150 gostujućih navijača.Eto, na zapadu je 425 od 1050 ovosezonskih pretplatinika. Danas u prodaju ide cca. 1500 ulaznica (znači da je oko 5500 ulaznica za Lyon prodano -> ukupni kapacitet za EL je 10000 - 2200 na zapadu - 1000 na istoku = kapacitet za Lyon od oko 7000). Postoji mogućnost da se proširi istok i da dobijemo još karata. Ono šta se da vidit već sad je da su makli "mali" tampon i da se na taj način dobilo još 300-tinjak mjesta. Ako kojim slučajem pregrade i veliki kavez na pol (onaj na rubu E2) možemo dobit još 300-400 karata.
Btw. garantirano znam da svih 425 nije kupilo ulaznice jučer. Ali neki od njih planiraju ne ić na Lyon.