Bilo je puno toga za kritizirat jučer, al treba malo imat i mjere u svemu. I da smo puno veći klub i puno jača ekipa nego smo sada (šta se nadam da ćemo bit kroz par godina) i dalje će se događat ovakvi porazi. To je sastavni dio sporta i stvarno ne mogu razumjet neke ispade bijesa ili još gore naslađivanja u sebi, al to je već sažvakana tema. Još onako vruć nakon utakmice ok, al danas glava treba bit hladnija.
Podbacili su svi, šta nije neuobičajeno u prvim utakmicama. I to je to. Neki su mislili lako ćemo, neki su se umislili a neki jednostavno u seriji igraju loše. Ja se svaki put tresem kad Maleš uzme loptu. Ne razumijem, nije valjda zaboravio igrat? Benko je bahat, al to nije ništa novo. Taj bahatluk mu je nosio puno dobroga, evo sad i nešto loše.
I Kneževića su ljudi skloni dizat u nebesa, "odigrao doktorski, profesorski i sl.", meni čovjek od kad se vratio nije pokazao ništa osim one akcije protiv Lokomotive. Kikseva mali milion, čak i kretenskih a la Žilina... Nisu mi jasni on i Mara zadnjih pet minuta igramo va banque s dva igrača više, imamo 0 bodova na kontu a oni stoje na svojoj polovici čuvajući - šta točno? Da ne bude 2:0? S dva igrača više protiv ekipe koja ti je u prethodnih 85 min uputila NULA (0) :!: udaraca na gol.
Šta oću reć? Nismo mi sad baš toliki spejs šatl od momčadi da nam jedno tradiocionalno teško gostovanje i teren tipa stanovi postane trening za odradit... A i neko stalno ponavlja, pa ću i ja: I Split i "pošteni prosjak 1911" i "plavi dvojac" putem pupčane vrpce imaju veće budžete od nas, a opet naša skromna publika nakon dve godine projekta smatra da moramo bit drugi i u finalu kupa po defaultu i čim dođe u pitanje odma tragedija.
Brazilac će bit pravi, treba se malo priviknut a i ovo je već solidno. Od Bertoše bi svaki igrač trebao učit kako se svojoj šljaci pristupa. Dečko je očito i inteligentan. Neki će mu se smijat, al on će nakon karijere vjerojatno u gospodski uredski posao kod Miška, a oni koji su si umislili da su bogom dani ostaju na Kantridi (Šarba), plaču po novinama i pokazuju kite i nastavit će karijeru u Uljaniku (Lord) ili su kao Močo glavom već u voljenom Interu, traže zagarantiranu minutažu i gle čuda -
igraju sve gore..
Zato treba potjerat ovoga, a neke od ovih starleta opalit po džepu. Škola za ubuduće vrijednija nego je gubitak 3 boda. Više vrijedi nakon ovakvog poraza izvuć pouke... otrijeznit se trebamo, i igrači i navijači od nekih dječjih ciljeva tipa "meni je važno samo bit iznad Hajduka." To je lako, počneš navijat za Dinamo i stvar riješena.