0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: tuljan - Travanj 08, 2014, 19:47:00Citat: stoker - Travanj 08, 2014, 19:36:31Jel ovo mene za.jebava novi skript (ilii meni je sve u banani...nije banana u pitanju nego pretvorba foruma na Simple Machine Forums ilitiga famozni SMF...ovaj forum nema odbor za kvalitetu i napredak pa zato malo kasnimo sa svijetom haha
Citat: stoker - Travanj 08, 2014, 19:36:31Jel ovo mene za.jebava novi skript (ilii meni je sve u banani...
Jel ovo mene za.jebava novi skript (ili
Biti ce super. Jedva cekam na novome izgledu foruma pisati kako je Pravednik dobio 4 komada opet i svoje osjecaje vezano za to.
Citat: Projekt - Travanj 08, 2014, 20:44:55Biti ce super. Jedva cekam na novome izgledu foruma pisati kako je Pravednik dobio 4 komada opet i svoje osjecaje vezano za to.Da. Mislim u neku ruku bi bilo dobro da se upgradeom ova tema slucajno izgubi pa da moramo sve iznova pisati.
Test kvacica:Četiri, Četiri, Četiri, ČetiriŠarbini, Šarbni, Krstanović, KrstanovićEDIT: RADI!
zahvala pesekanu,kralju svih hakera na omogucavanju gledanja ovog velicanstvenog gazenja,ujedno i ostalima koji su se potrudili.
Test kvacica:Četiri, Četiri, Četiri, ČetiriŠarbini, Šarbni, EDIT: RADI!