Nazivcirala me nedostupnost zadnja FFa da sam isao bacit tamo oko. Moram priznati da se covjek nasmije, a i clanci su pregledniji koje USF posta. Ipak, gotovo je nemoguce, barem meni, pratiti ili se ukljuciti u neku raspravu jer u pola dana se napise toliko toga, a i jedan je topic. Dva sada.
Zanimljivo je vidjeti koliko je tovarima ispran mozak, nisu svi trolovi. Vjerovatno oni misle isto o nama, ali mi znamo da su oni poceli nerede, da ih nitko valjda zadnjih 20 godina nije gadjao sa ceste kamenjima, a za prije neznam, da je Kakvi Neredi Brbic jedan od najvecih idiota ikad u nasem nogometu, da Misko nije ni Sinovcic, ni Mamic, i boli ga k. za HDZ, SDP… i da njihova bezgresna velicanstvena povijest ne traje od krizarskih ratova te da su identicna djubrad kao Mamicevci kada imaju priliku. Identicna, ako ne i gora zbog nabijenih kompleksa. Imamo i mi putra na glavi, ali mi smo s tim putrom pustali drugima sto je najtuznije, a oni svjesno festali naslove i kupove i poslije se pravili ludi.
Tko ima vremena tamo je zanimljivije i zivlje, ali ovdje je lakse pratiti sto se pise, nema trolova, samo fale pljuvaci. Kad su tu ne cijenim ih, a kad ih nema fale mi. Morati cu resetirati ignore listu. Ali sacekati cu rezultat sutra prije