Sve ili gotovo sve je već rečeno. I za rijetko viđenu nadmoć i OGROMNU razliku u kvaliteti, uz vrlo dobar angažman cijele momčadi. Ja bih samo riječ-dvije o pojedinim igračima, više za budućnost nego za Zadar.
Leovac i Tomečak - definitivno najbolji bekovski par zadnjih desetljeća, trenutno mislim najjači u ligi. Znam da je ovo bio Zadar, ali ni s Dinamom ni jedan gol nije pao s krila. U napadu oba imaju noge krila a ne bekova.
Lešković i Mitrović - par za budućnost. Za timove tipa Zadar bez greške i zato je to utakmica idealna za njih. Za Dinamo još samo malo palente, ali najvažnije, Kek ima materijal.
U vezi Močo izvrstan na zadnjem veznom, s odličnim postavljanjem, anticipacijom i žustrinom. Isto tako ponovo prestrašen i bezidejan u napadu. Ne treba ga forsirati u kreaciji, dajmo dečku da radi ono što dobro radi. Za razliku od njega Breza motor i prema nazad i prema naprijed, glavni kreator igre u nedostatku prave desetke. Igrač utakmice. Jugo i Anas rastrčani, stalno aktivni, jednostavno prejaki za bekove Zadra. Ipak, po prodornosti čekam pravog Kvržića na desnom krilu. Da ne zaboravim - Pokrivač kratko ali odlično. Čovjek zna puno, ima najbolju dugu loptu. Imam dojam da kad se fizički spremi, eto ga u standardnih 11-15.
Krle danas bolji od Krame, čovjek raste iz utakmice u utakmicu. Vidi se da uživa u igri, ima ga svugdje. Krama uspavan u realizaciji, ali svejedno angažiran u povratku u obranu. Rekao bih jedna od utakmica kad se lopta lijepila za Krleta, a ne za njega.
Dakle, čekam:
-----------------Vargić
Tomečak - Knežević - Lešković - Leovac
--------Maleš - Brezovec - Močinić
-------Kvržić - Krstanović - Sharbini
Vjerojatno 07.05. na Maksimiru.