Neno...
Mi za EL+HNL+HRK trebamo barem 3 vrhunska stopera i još 2 koji su u stanju odraditi slabije utakmice HNL-a.
Stoperi se uz defanzivne vezne najviše kartoniraju a sad vidimo da imamo "sreću" sa njihovim ozljedama.
Datković je otišao da dobije minutažu u Serie B i da se brže razvija. On nam je bio 4. stoper. Da nemamo tolikih problema sa ozljedama igrali bi Knežević, Lešković i Marić, a Datković i Mitrović bi sjedili na tribinama i onda bi pisao da zašto ih nismo posudili pa da igraju...
Da nismo doveli Prskala tko bi bio na klupi ako bi se Vargić ozlijedio?
Što ako bismo zbog neiskusnog golmana gubili bodove? Preveliki su ulozi da bismo se samo tako poigravali rezultatom.
Kad bi se na toj štednji izgubio i jedan bod mislim da bi pola foruma upravi brojalo sve po spisku zato što nije dovela još jednog donekle sposobnog golmana.
Juniori imaju svoj put, imaju svoju priliku da se dokažu i siguran sam da će naša uprava radije dati šansu perspektivnom klincu nego dovoditi igrača iste kvalitete sa strane. Neka prvo dokažu da su prerasli Pomorac i Rijeku II a onda ćemo lako sa njima. Najmanji problem je zapisati klinca u zapisnik.