Ne znam da li otvarati novu temu pa ću staviti ovdje, ali ne bi volio da ljudi koji vode ovaj forum ovo dožive kao kritiku.
Ljudi, izumire li to ovaj forum ili se meni čini? Je li moguće da nas je ostalo 7-8 i to je to!?
Od početka mi se nije dopala zamisao da postoji još jedan "isti" forum. U vrijeme kad klub raste u svim segmentima, umjesto da se udružujemo, mi se dijelimo. To mi je malo nerazumno, pa sam odlučio ostati vjeran ovdje. Međutim, ponukan sve manjim brojem postova, odlučio sam se registrirati na drugom forumu i vidjeti kakvo je tamo stanje. Tamo je življe nego ovdje (uostalom to znate i sami). Dva dana sam čitao postove u nadi da ću naći razlog što je to što tamo privlači ljude. I nisam uspio. Ništa posebno. Osim 5-6 kvalitetnih ljudi, drugo je sve "festival lakih nota". Baš ništa posebno. Portal većinom novopečenih navijača jer je Rijeka sada "in".
Jedna me stvar posebno tišti, a to je da su neki ljudi, koji su se profilirali na ovom forumu i koje većina od nas smatra drugom obitelji, otišli od tu bez pozdrava. Jednostavno on/off, klik i gotovo. Godinama smo čitali jedni druge, pa gdje je "ljudi idem tamo, nema me više tu, pozdrav". Ništa. Nula bodova. A misliš da poznaš ljude...
Neznam je li ovo dobro ili nije, vrijeme će pokazati, ali znam da je žalosno.
P.S. Tripice javi se ponekad, samo da znam da si dobro.