Vdim da nas puca euforija, po prirodi u slucaju Rijeke sam valjda nakon svih ovih godina, ocekivanja i razocaranja pomalo uvijek pesimista ali valjda kako se klub mjenja tako i ja, prije Zagreba sam bio siguran da cemo ih dobiti ili odigrati 0 a nakon te tekme jos sam sigurniji da cemo ih sutra razbiti , nema nacina da nas dobe a spremni su za laganih 3 komada
Kako sam daleko mogu samo uzivati preko TV a uistinu sam ljubomoran na sve vas, pozdrav Armadi Californija i hvala jos jednom na gostoprimstvu prosli tjedan !! Ljepo je znati da i tako daleko ima ljudi koji djele istu ljubav
) , nadam se da cemo jednom zajedno odgledati tekmu i u Rijeci
Hvala Miami, bilo je super gledati skupa utakmicu, to je za nas u bijelom svijetu dogadjaj. I ja zavidim nasima na Kantridi. Ako sutra osvojimo (a mislim da hocemo, iako ne vjerujem da cemo ih razbiti nego mislim da cemo nerjeseno odigrati) onda ce to biti kruna sjajne sezone, mozda najbolje u povijesti. Ako Zloma igra, volio bih ga vidjeti od prve minute:
Vargić-Tomečak,Mitrović,Lešković,Leovac-Zlomislic,Močinić,Brezovec,Anas-Kramarić,Krstanović (4-4-2)
... mozda malo previse napadacki i preambicijozno, ali neka se oni malo boje nas