majko mila kako se misljenje o nama mjenja u roku od par dana....
koliko je vas koji tu prozivate armadu bilo u zgu?
ja ne shvacam kako mozete podrzavat ove mjere kao iz sj. koreje? sjedni na svoje mjesto, pjevaj sta mi odobrimo? pa do kud to ide?
hns se zeli rijesiti svim silama nas koji nismo po njihovim standardima, mi smo najveci problem u drzavi...
svima je fora kad nas 3500 navija na maksimiru, kada se rade koreo, a kad se zakon lomi na nas 35 kako vi kazete onda to podrzavate?
mozda smo samo htjeli pokazat kakav je apsurd da nas zatvaraju zbog nekih skandiranja a mocnici rade sta zele...
oprostite neznam trenutacno pametnije nesto napisat, cijeli dan po sudovima zbog toga sta nakon utakmice, izvan tribine, nismo imali kartu... u tom smjeru idemo,
nadji bilo sta i rokaj, da smo pokazali karte onda bi bilo: sta niste sjedili na svojim mjestima? mislim lako je srat tu sad po nas malo sta je bilo gore al shvatite da smo mi ti na cijim ledjima se primjenjuju ove debilane od zakona iz tjedna u tjedan. jedan dan kad i ako to uspiju nece bit vise ni onakvih izdanja kao u srijedu, bit ce bukvalno kazaliste, a tko to zeli? koliko god to zvuci glupo, borimo se za opstanak, ili potpisat kapitulaciju, kao sta je i obicaj kod hrvata kad nas jebu mocnici, ili se borit do kraja...