Misko nanstranicama Rijeke:
"Iako se mjeecima kroz medije špekuliralo mnogim imenima o nazivu trening kampa i novog stadiona HNK Rijeka, predsjednik Damir Mišković otkrio je da će stadion nositi ime kluba – Stadion HNK Rijeka.
– Cijeli kompleks će imati naziv “Kamp HNK Rijeka”. Za sada neće imati posebnih naziva, pa će to biti trening kamp HNK Rijeka odnosno stadion HNK Rijeka – rekao je Mišković iskazavši oduševljenje činjenicom da će klub dobiti jedan ovakav kompleks.
– Dovršetak gradnje trening kampa bit će veliki iskorak za cijeli klub. Stadion koji se gradi bit će prekrasan i kada bi hrvatski nogomet imao desetak takvih cijela slika našeg prvenstva bila bi puno bolja. Bit će to pravi moderan stadion koji će gledateljima pružati jedinstveni doživljaj blizine travnjaka i same akcije. Tu će igrati prva momčad, druga momčad, jednog dana i Ženski nogometni klub Rijeka… Meni je to radost najveća od svega. "
Ima jos, ali ovo je najzanimljivije.
Dakle nakon svega stadion ce imati obicno genericko ime

Steta, meni je i "Rijeka snova" bio odlican prijedlog za kamp kao i po Radakovicu stadion sami itd. Razocaran sam sad malo priznajem.