Kradem citat iz drugoga topica, da ne bude OT.
procjena je da Breza nije neophodan (osim srca, trke i defanzive, da i prekida, Breza nema tu kvalitetu više)
Pa nije to baš samo "osim". A ja bi dodao da čovjek ima vjerovatno najviše dodavanja u ekipi. Dosta od tih su pogrešna, ali za dobro dodavanje trebaju dvojica. Kek je stvorio neku varijantu Modrića od igrača koji je imao SAMO trku i lomljenje protivnika za koje je dobivao žuti po utakmici.
Mene osim što volim toga igrača žulja trenutak. Momčad je bez današnjeg Brezovca (boli me kako je / da li je igrao prošle ili prije 10 sezona), govorim o sada, slabija bez njega, a i jasno se govori da nam fali takav tip igrača već tjednima. I da sutra dođe mister x na njegovu poziciju, trebati će vremena da se uklopi, a Dinamo neće prosuti puno bodova tako da je vrijeme za uigravanje prošlo.
Jasno je da im možemo konkurirati ove sezone i ako svjesno slabe momčad (bez obzira na partnerski odnos) znači da koče ambicije iz nekoga razloga i onda će se opet početi kucati naši kosturi iz ormara kojih ima i previše nažalost i koje tamo drže bajkovito nevjerovatni uspjesi i još nevjerovatniji novi stadion.
Da zamijene Kramu za Gotala i daju im još milijun eura bio bi lud, ali nebi vikao "uprava napolje", ali većina nije takva.
Ponoviti ću se, jedino mogu prihvatiti naredbu gazde, dajte nam Brezovca ili da Brezovec sam želi ići ća za veći novac (ali kakav veći kad je posudba). Ostale stručne razloge ne prihvaćam, a financijske još manje.