Meni je samo utakmica s NajKatolicima bila, po pitanju osjećaja i atmosfere, nalikovala Kantridi. Sve ostale - kao da sam u kinu. Dođem, odem, Rijeka nekad dobije, nekad remizira, ali osjećaja i nema. Čudno. Na ružan način.
Osim toga, ja sam na Z9 i taj mi je dio tribine prepasivan za mene. Ljudi su kao u kinu. Nema yebavanja mater, ili ako ima, ima vrlo malo, nema temperamenta, tipični pasivni Primorci. Yebe nas s te strane taj mentalitet, nekad je dobar, ali nekad fali krvi, force.
Što se tiče cijena ulaznica - problem je najveći u tome da nema mladih, tinejdžera, buduće Armade, novih navijača. Dosta me rastužila slika s posjeta stadionu ove prve ekipe članova koja je imala rođendan - nema mladih ljudi, upravo ovih koje sam nabrojio. Nema i nema. Puno starijih i puno mladih dvadesetogodišnjaka i tridesetogišnjaka. Ok, društvene mreže su sjebale puno toga, nije ni do stadiona (ovo me podsjeća na situaciju od prije 2 sezone, Rijeka-Hajduk 4-1, atmosfera ludnica, 3 dečka, 15-16 godina po mojoj nekoj procjeni, sjede do mene na F, rade selfije, Rijeka ubija a oni ko na ledu, ne znaju se ponašati, ne osjećaju, ali važno da su se slikali...

).
E sad... Da li 15-16 godišnjak, selfi generacija, ima 90 kn za utakmicu? Ima kuki. Ako i ima, ići će negdje drugdje vani. Osim toga, ne zaboravimo da je Rujevica vrlo nepristupačna lokacija za doći javnim prijevozom, nego Kantrida. I to ima utjecaja. Onaj tko nema auto - taj neće na Rujevicu.
Mislim da bi sjeverna tribina, kada bi se izgradila, riješila dosta problema: veći kapacitet, ali sa sigurno manjim cijenama ulaznica. Još kada bi bila ovalna... Bomba.
Kad ovo dovedemo u kontekst da je Rijeka na prvom mjestu gradova u Europi po gubitku stanovništva - loše nam se piše, jako loše.
Da budem iskren, kada sve ovo zbrojim, ne bih zamjerio Mišku da ne gradi novu Kantridu, ni najmanje. Okrutno, ali stvarnost je takva.