Ja Pandeva vidim najprije kao Gonzu Ivanova.
Znači barabu na terenu koja govorom tijela govori sve. Koja samo odmahne rukom Djaloviću,Sharbi podijeli par šamara i legne u krevet sa svojom playboy zečicom.
Doveo ga je Bračun( ni sam ne znam kako)kao napadača sa pedigreom, a Dalić ga intalirao na zadnjeg veznog. Sapienti sat!
Vidim Pandeva i kao Davora Vugrineca. 2002. čovjek najbolji igrač protiv Italije u Korei i Japanu u onoj slučajnoj pobjedi 1:2.
6 godina nakon toga u negdje 9 mjesecu počinju komentari "što će nam stara raga". Donio kup, bezbroj bodova individulanim potezima i onda na kraju sezoni kolektivno jebanje majke Cici zašto ga ne zove u Dojčland na SP 2006. Naravno, od istih onih kojima je pred 9 mjeseci bio škartoc!
Vidim Pandeva kao i Fredi Bobica. Taj Bobic, balerina, koji je dolepršao na pripreme u Belek. I Vranić/Orlando baljezgarije o njemu, pa interview tu, pa tamo, pa malo RTL, malo NOva, pa ga zazivaju tribine da uđe, a on onaj trzaj glavom Varteksu u kupu... Vjerovatno u fizikaliji nije bio ništa jači od kadeta Rijeke u to vrijeme,ali...marketinški potez +99 na ljestvici od 0 do 10.
Znači za mene je Pandev= Ivanov+Vugrinec+Bobić.
Treba nam šef na terenu, znalac i nešto što će dignuti "raju" na noge. Apsolutno sam ZA