Opet je mene zapala ova (ne)zahvalna dužnost da najavim utakmicu

. Po tablici - derbi, igraju 2. (split) i 4. (rijeka).
Ukratko mi sigurno bez bezjaka (osim ako netko ne usliši žalbu-molbu), Anasa (3 žuta- možda i bolje da se malo odmori imam osjećaj da zadnje vrijeme forsira, al mu ne gre) i mojzesa (taj tek čeka kaznu - dvije mu ne ginu, ali za onakav lakat lahko možeš dobit i tri utakmice ako ne igraš u plavim bluzama). Od ostalih - za sada su svi "orni" za "delat ko konji" kako bi naš bandić rekao.
Dakle sastav nekako ovako:
Vargić - tu nebi trebalo bit dileme, usput jel zna tko šta je s slugom, jel on već u speziji ili je još tu???
Obrana: tu je već dilema i to podosta, ali ako ćemo po zadnjim utakmicama:
Ristovski-Samarđić-Lešković-Tomeščak
Dilema je naravni jeli tomica produljio, odnosno jeli rok istekao, možda onda bertiju dat šansu, a i šta je s mitrovićem? Vešo je ladio jaja mjesec dana tražio bogatu udavaču, pa kad ga nitko nije htio opet prepoznao projekt (projekt- vrati se, nemoj čekat istru

znam da čitaš)
Veza: maleš-močinić bi trebali razgrađivat, tomasov-jugović napadat, a s obzirom da nemamo dva napadača, tu negdje treba strpat možda roshija ili bradarića. Ja bih albanca, pa nek sprinta po krilu. Jedino onda nemaš kamo s jugotom (ako više nije ljut), jer mi on ne izgleda nekakav fantazista pa da igra 10-ku odmah iza napadača. Pepi radošević mi nije ni zajednu kombinaciju, neka njega nazad u napoli ili speciju, bon voyage Pepi.
Napad: tu nema isto dileme, ali ni izbora, dakle ako je zdrav - igrat će bekim. A ako nije ili iz nekog razloga ne bude igrao - onda krećemo ko barca s guardiolom (samo će nam falit messi-chavi-iniesta i fabregas).
Ne zna se još tko je arbitar odnosno tko li će dijelit pravdu ili kao u zadnje vrijeme nepravdu. Dugo nam nisu poslali fran jovića iako možda ovo kolo bude normalno suđenje sad kad se dinamo malo odlijepio.
Par slova o Splitu: nisam baš pratio njihove igre ove sezone, otišli im dva najbolja (sokol i rog) ostali su ovi što su igrali uglavnom bunkere kod pamića u istri.
U svakom slučaju ja sam vječiti optimist, a ove sezone (i inače by the way), nikad nisam zakazao pri otvaranju teme, tako recimo 1:4 i opet puna rujevica protiv osjeka!