Nema teme, pa nema ni komentara. Termin se bliži, pa da krenemo.
Odmah ću reći očekujem 4:1 (kad god poželim taj rezultat, uzmemo bodove i ne primimo gol). U nekim čudnim okolnostima gdje Hajduci dobiju dinamo, a bruno volimplavuboju postane bili i poćne vuči za ove doli, evo nas na prvom mjestu. Pa bi mogli reći Rijeka je najbolja u europi (po onoj analogiji čukurički je prvak europe). No dobro, u nekom još čudnijem raspletu, dosta bi nam bila i pobjeda od 6 golova viška ako bruno u splitu ipak ne zaboravi da je nebo "modro". Neću više o drugim, okrenimo se sami sebi.
Inter je prva od 3 lakše utakmice (slaven u gostima i zagreb doma), iako smo na početku sezone polomili zube baš na ovim lakim i mekim zalogajima. Lagani dužnici iz prvog kola, gdje su nam sretno i spretno uzeli 2 boda. Oni su prošlo kolo izgubili u osijeku, pa iako im se lagano vidi kraj ljestvice, ne bi se trebali vaditi na Rujevici.
A ruja bi s novim/starim semaforem i par wc-a više (jesu gotovi ili armada još uvijek cura u toj-toj?) i nadam se bez kornjača na tribinama (iako ako dođu svih sedam divljih svinja, utakmica bi ne mogla, nego trebala biti visokog rizika

).
Sastav
Broj 1, tj. 25 - neprelazni Varginjo, fali mu još ova utakmica i par minuta sljedeće da sruši rekord Žganjera po ne primljenom golu. U povjesti smo imali puno bolje golmane, ali eto rekord drži Žganjer. Poželimo našem slavoncu sreće u ona svoja dva izleta u nepoznato po utakmici i clear sheet;
Obrana: Ristovski - Samardžić - Mitrović - Zuta
S obzirom da je berti lagano staklenih nogu, predmijevam da će morat uskočit novi makedonski šved. Lešković je nešto isto lagano ozljeđen, a vešović mi ne djeluje kao riješenje na lijevom beku.
Veza: ne vjerujem da će Kek previše mijenjat, ako bude mogao Maleš, onda je to gotovo sigurno maleš - močinić - bradarić. Po meni bi tu trebao ili mojzes ili sharbini umjesto bradarića da bace barem malo vica u igru. Radošević je ipak tu najveći defanzivac, a ne vjerujem da će nas inter napast.
Napad: kažu kad dobijaš ne mijenjaš, tako da ako su svi zdravi bit će TBB - Tomasov - Balaj - Bezjak. Opet bi tu trebalo negdje ugurati Sharbu, ali kad mogu igrat samo njih 11.

Da rezimiram, očekujem se toplo vrijeme, utakmicu bez stresa i vatromet na kraju. Pa neka bude i 7:1 (a u splitu X), pa da barem na tjedan dana budemo "najbolji u europi"