Ti se vodiš onom " ĆUTI I PUŠI " ....
hahaha baš ti hvala.
Ne. Ne mislim da je rješenje u trpljenju. Naprotiv. Mislim da klub mora reagirati ali ne na način da ide "šakom u glavu". To jednostavno nije rješenje. Isprobali su ga Hajdukovci, koji usput budi rečeno, imaju OGROMNU podršku po Hrvatskoj, što u vidu navijača, političara, novinara, sportskih djelatnika, poduzetnika itd. A mi to ni blizu nemamo. I što je bilo? Puše. Debelo puše. Godinama. Djelomično su si sami krivi jer sami sebe potkradaju, ali im otvorena borba protiv sistema za sada ne pali. Čak ni kada imaju i jasne dokaze protiv "sistema". Jednostavno - nije dovoljno.
A mi bi se išli bosti s takvim "sistemom"? Spušili bi u roku od odmah.
Ja točno ne znam što rade naši s Miškovićem na čelu, ali ne bi me čudilo (i nadam se) da potiho rade na sređivanju kluba i mijenjanju ove proklete situacije.
Ako se malo pogleda što je bilo - a bio je raspad kluba: igrački, organizaciono i infrastrkturno. Na početku su išli surađivat s Mamićima kada su vidjeli da bez njihove podrške neće moći dva igrača dovesti (pa su doveli 10tak igrača iz Din/Lok sistema i četvorku iz Osijeka (koji je onda bio pod patronatom sistema)). Sredila se stvar igrački. Odlično.
Istovremeno se organizaciono klub sređuje i sve oko kluba bolje izgleda (osim cijena ulaznica IMO). Rješio se kamp. Valjda se ide i na stadion. Po meni to nije mala stvar koju je uprava odradila u ovoj močvari.
Sjetimo se da se prošle godine digla malo graja oko suđenja, ali po okončanju izbora stvar je utihnula. Vratila se ekipa koja čuva "sistem" na pozicije. Od onda je naša uprava zitto, vjerojatno zbog stadiona. Ili znaju s kim imaju posla. Kad Rijeka još malo ojača, a vjerujem da hoće, sumnjam da će naši propustit priliku odrubit glavu glavonji. Kad će to biti? Ne znam. Nadam se da hoće. Ako neće i/ili ako se sližu s istim (a meni se ne čini da je tome sada tako) onda su sačinjeni od istog čemera kao i ovi koji su na čelu HNSa (i ne bi me čudilo da tada odustanem od odlaska na stadion).
A što se mene osobno tiče, kao pojedinca, navijača Rijeke - ja ću podržati akcije protiv "sistema" koje mi se učine smislenima. Jbg... nisam revolucionar pa neću dizati bune, ja ih neću organizirati - nisam taj tip. Ako ti jesi - go ahead. Ja ću te osobno podržati ako to što radiš ima smisla (i bilo koga drugog). Do sada baš i nisi napisao što biš ti učinio pa eto... evo ti prilike. Ja sam svoje stajalište bar otvoreno rekao. Ti?
Ima jedna poslovica: lako je tuđim kurcem po koprivi lupat.