Oni su zbrojili troškove organizacije utakmice, pretpostavljam da su dodali vrijednost održavanja objekata (travnjak ) i možda još koju stavku i podijelili sa brojem stolica. Potom su se malo poigrali sektorima da baš nije ista cijena i to je to. Mislim da je to negdje netko objašnjavao. Čini mi se Čohar.
Gradnjom nove Kantride povećati će se broj stolica pa će i cijene biti pristupačnije onom dijelu ljudi kojima to sad nisu.
Osobno poznam dosta ljudi koji ne žele ići na Ruju, a bili su redoviti i bit će na novoj Kantridi. Ovo pišem jer mi se digne kosa na glavi kad se sadašnja posjeta uzima kao kriterij za gradnju novog stadiona. Isto tako sam primjetio kako sa tribine Z7 sve češće dolaze poruke da se Kantrida ne mora ni graditi. Ekipica si je zakupila solidnu poziciju po relativno povoljnoj cijeni, za tu tribinu, blizu su Miška, mekano je pod guzicom, wc blizu, piva isto, još da mogu unutra parkirati, milina. Šta će ti novi stadion?
E pa, za one koji zaboravljaju Kantrida je naš dom. To je kultno mjesto našeg kluba i puno više od običnog sportskog objekta. Kad te život potjera van, trbuhom za kruhom, iza tebe ostane dom kojem se vraćaš.
Kantrida je dom(ovina) nk Rijeke. I gotova rasprava.
Do sada je na taj novi stadion, samo na dokumentaciju potrošeno više od milju eura.
I šta sad? Jebeš milju. Ima se.
Ne budite naivni.
Ovi kojima je dovoljna Ruja - uzmite si doživotnu pretplatu na nju.