Slažem se da je Spahić malo nerealan, ne zato što je on sad neka velika kvaliteta nego zato što ne poslujemo na takav način. A pogotovo ne s takvim igračima, sve što se negativnog moglo čuti za Zeca, Kvržića, Brezu, Benka, to duplaj i onda dobiješ Spahića... Nikako se ne uklapa u ovu zajednicu koju imamo trenutno, osim vjerojatno borbenošću. A onda ima i 36 godina, polugodišnji ugovor je donekle razumna opcija u slučaju odlaska Mitrovića - ako ne bi odmah tražili dugoročnu zamjenu tipa Župarić, Bubnjić i sl., dakle oni tipični "rano smo otišli iz HNL-a, karijera nam je u padu, pomozi nam Matjaž" igrači. Moram priznati da me ne bi iznenadio odlazak bilo kojeg prvotimca, osim Gorgona i Andrijaševića jer su još presvježi, i podnosim prodaju jednog od 12-13 standardnih; sve više je previše za ovaj rok, ali bit ću razočaran ako ne reagiramo u roku odmah po pitanju dovođenja zamjene. Šofranac može uletiti u prvu da smo u scenariju gdje nam Dinamo na polusezoni bježi 15 bodova, ne sada kada mi bježimo njima 6 bodova.
Kek želi rješen sastav 9.1. čini mi se i s tim se slažem.