Bilo je prošle godine, ali Armada članstvom taman (ili jedva) popuni I4 pa su odvojili i za I5 digli cijenu kao za ostale I tribine.
To mi se ne sviđa. Na Kantridi je zapad bio navijački "kop" na kojem se nije vidjelo tko je član armade, a tko nije. Svi su navijali zajedno, i imali smo ovo:

Svakom stadionu treba jedan jeftiniji, "navijački" sektor. Mislim da bi bilo bolje da su I5 dali po 50 kuna. Bolje 300 ljudi na njemu po 50, nego 100 po 85.
Budimo realni, i D tribinu je išlo svašta uglavnom zato jer je bila jeftinija. Nije baš istina da je cjela tribina navijala. Navija uvjek istih 300,400 ljudi. Ajde sad se to malo popravilo na gostovanjima, al doma je ista stvar. Ovo 'tu i tamo uključivanje' ne računam. Uglavnom, nebitno totalno.
Nakon što nismo iskoristili kiks Dinama, mislim da uopće nije potrebno razmišljat o njima. Oni su se ponudili i previše puta ove sezone. Treba se dignut, danas dobit kako god znamo. Ovo nam je uz Hajduk i Belupo najteža utakmica do kraja. Malo me brine izjava Prskala da je emotivno ispražnjen. Ne radi njega nego jer je takvo stanje sigurno bilo kod svih igrača.
Već sam rekao, danas ćemo vidjet od čega smo. Za Vešovića, Ristu, Mišića, Gavranovića se ne brinem..Muče me Bradarić, Andrijašević, Gorgon...
Lope nema a? Jeben hendikep. Mali je čudo. U svakoj utakmici ove sezone su nam on i Mioč radili dosta problema. Bez njega su dosta slabiji u iznošenju lopte i kreiranju neke akcije. To je dobra vijest.