Stvarno nas je sve ovaj klub sjebao kad čitam komentare.
Prvo, hajmo zapamtit da bi ovo prvenstvo bilo odavno gotovo da je suđenje bilo kako treba, s tim da ne mislim na suđenje nama već zna se kome.
Najnormalnije je da momčad odigra i pokoju lošu utakmicu, ovo je druga (druga!) u ovom prvenstvu, i prvi poraz nakon preko godine dana neporaženosti u prvenstvu uz sve sudačke navlakuše.
Jesu jučer su odigrali grozno i svi koji smo bili gore smo pokisli poslije utakmice. Ja ne krivim igrače, krivim Keka i njegovu tradicionalnu tvrdoglavost. Njemu je prvih 11 prvih 11 i ako igrač iz prvih 11 može hodati igra. Imamo nominalno jaku klupu, ali na klupi nam sjede dobri igrači tipa Čanađija i Matei koji skupljaju "trash time" cijelu sezonu. S druge strane Gorgon je strahovitom padu forme cijelo proljeće, Gavran ne može ništa zabiti, a i Franko je stao. E sad, da li će ovaj poraz ukazati Keku na neke greške i zablude pa će malo osvježiti ekipu ili će ići opet glavom kroz zid, to ćemo vidjeti u ovim sljedećim utakmicama.
Ja se ne bojim nikoga dok smo mi pravi, ali da ekipu na neki način treba prodrmati, to stoji. A mi smo tu da dajemo podršku i da ne sumnjamo, još uvijek smo prvi i imamo 5 bodova prednosti. Isključivo sami o sebi ovisimo.