Ajde nadam se da ti se snovi ne ostvaruju, moji su se prošli puta obistinili, sanjao da smo izgubili od lokomotive 1:0. Danas na RR neki lapan što čita zvijezde kaže da se Rijeka neće previše radovati, ali ni tugovati. Po njemu je to tih tvojih 1:1. Ne znam šta reći. Dosta će ovisiti o tom isturenom veznom i tko će ga igrati. Jedna je varijanta Mišić, pa na njegovo mjesto ulazi Maleš (nekako mi to djeluje Kekovski - pomalo ziheraški), druga je varijanta s Gavranovićem, a u špici Bezjak (manje mi to nekako djeluje, to će Kek vjerojatno krenut zadnjih 7 minuta, ako budemo u minusu).
Općenito su napadači u nekom kontra ritmu, Bezjaka nema cijelo proljeće kao da je zaboravio igrat nogomet, Gavranović je stalno nešto poluspreman, a samim time mu baš i ne ide, Gorgon nedorečen, Franko u padu (nema ga ovu utakmicu), Crnčić je sad ozlijeđen (a i nije se baš naigrao), a Matei u totalnom black outu (po meni najviše zbog odnosa trenera prema njemu). Tko će zabit? Vešović ili opet Elez, možda Župarić proradi, ili konačno krene Žuti? Kako god, 1:0 i puna šaka brade.
Za Koprivnicu se ne brinite, ne mogu valda opet usrat motku.