'Cibalia! Cibalia!'
Skoro 2 metra i skoro 150 kila - pa ti vidi

Uskoro će tema o slijedećoj tekmi pa tamo možemo nastaviti.
A ja i dan kasnije ne mogu doći sebi. Ovako rutinirano dobiti tekmu mogu samo budući prvaci. 2 udarca - 2 gola i cijelo vrijeme potpuna kontrola. Jedino kada sam se na trenutak prepo je onaj odbijanac koji je dobio čudnu putanju. Ali Prskalo! Jučer gledamo Vargu kako dobiva medalju za finale kupa Italije.... jbt, pa Prskalo je za njega doktor znanosti. I kada sam već kod bivših: Who the fuck is Mitrović? Da se ne vraćam korak dalje: Who the fuck is Samardžića. Plakali smo s pravom za obojcom (onog trećeg neću ni spominajti), ali nakon poslijednjih partija Elez i Župarić mi se čine miljama bolji. Dapaće, mislim da će Elez jednom otići za odštetu koja je bliža Kramarićevoj nego Mitrovićevoj.
Gavranović će ostati upisan u analima Rijeke kao igrač s neviđenim osjećajem za loptu, ali i sa vjerovatno mrenom na oku koja mu onemogućava da vidi da je u zaleđu. Ovo što on radi nije igra na rubu zaleđa, on je uredno uvijek barem metar dva u njemu.
I za kraj Zhuta... taman da ga kreneš kritizirati i on isporuči onaj centaršut s linije. Fantazija.