Ovo če biti vjerovatno čitaba, ali moram....
Dragi moji navijači, čak ni ja kao valjda najveći optimist u ovom regionu foruma nisam niti u snu mislo da će ova sezona ovako završiti. Ne samo da smo osvojili sve što se moglo, nego smo to napravili na jedan tako samouvjeren i moćan način da iskreno nitko, ali ama baš nitko ne može reći ni A. Ovi dečki koji igraju su pokazali nevjerojatan karakter i na svakom koraku se vidi kakva su klapa. Da li je recimo netko primjetio da su Elezu opet složili onu foru da mu Čanađija čučne iza leđa a netko ga gurne preko njega? Isto su napravili i protiv Cibalije (i vjerojatno milion puta kada nismo vidjeli). Potom je Elez u dosluhu s nekim probao neuspješno vratiti foru nazad. To uz onaj fenomenalni paralelni intervju Ristovski-Vešović pokazuje koja je to kemija.
I zbog toga što se cijelo vrijeme ponašaju kao ekipa su i osvojili sva tri pokala koja su mogli

Finale Kupa je objektivno bila izuzetno dobra utakmica. Jbg, ja objektivan nisam, ali tako su mi rekli. Nakon cijele sezone istrčati takvu tekmu je stvarno respektabilno. Prezentacija naših u prvom poluvremenu je bila vrhunska i što je najzanimljivije - autorativna. Nema tu više nikakvog nepotrebnog i nezdravog respekta. I koliko nismo imali sreće u prvom poluvremenu da damo još koji gol. I koliko smo imali nesreću da iz njihovog prvog udarca primimo, toliko nam se sve vratilo brzim pogotkom u drugom. Ali mislim nitko ne može reći da to nismo zaslužili. Onih dvadesetak minuta između našeg drugog i treće gola je bilo očekivano. Što god mislili Dinamo ima kvalitetu, a ponekad zna igrati i nogomet.
I sada mali odmak. Soudani. Što god tko mislio o njemu taj dečko je igračina, a protiv nas je uvijek ekstra raspoložen. Ja iskreno nemam pojma što on radi u tom Dinamu kada bi mogao igrati u puno boljim i sređenijim ligama od naše. Da prgav je, ali da li je prgaviji od Vešota? Jučer mi ga je na kraju bilo i malo žao kad je onako sportski plakao na terenu. Nije taj dečko kriv. Vjerojatno je toliko zatvoren u balon iskrivljene Dinamove realnosti da niti ne kuži pol stvari koje se događaju oko njega. Nešto kao HR političari.
Vidim da su svi popizdili na način prijenosa Drage. Dragi moji, budite sretni da niste morali slušati prijenos na HNTV-u. Ispadalo je kroz utakmicu kao da igra Dinamo protiv samog sebe. I dok sukomentatora Cvitanovića još i mogu shvatiti za pristranost, onog komentatora ne mogu ni smilsiti. Drago je mila majka za njih. Što god govorili o HRTu ono na kraju što su složili Šukeru - kapa dolje. Joško je inače ubio u pojam Beusana kada je ovaj pokušao opravdati 'dvojbene' odluke suca utakmice koji ne zaslužuje ni da ga spomenem imenom. Još je nekako i krenulo ok, ali iskreno, Vešo vjerojatno nije trebao dočekati kraj utakmice (i to ne zbog prvog žutog). Ali bogami nisu ga trebali dočekati ni Soudani, Hodžić i ono malo smeće od Pivarića koji je jučer bilo posebno prgavo nastrojeno.
I za sam kraj neću sipati zaslužene hvalospjeve igračima koji su na pružili ovoliko nevjerojatnih trenutaka. Moja sva zahvala ide gospodinu Matjažu Keku. Osvojiš duplu krunu u uvjetima koji ti nisu naklonjeni i umjesto da bar na trenutak vruć poslije utakmice likuješ... on govori kao treba biti ponizan i strpljiv i uvijek respektirati nogomet i protivnika... i dok je ta njegova poznata mantra tijekom sezone ponekad mogla ispasti i patetična, jučer je imala toliku težinu da se meni grlo steglo.
I zato veliko hvala gospodine Kek (ljubim Vam rame) na ovim predivnim trenucima koje ćemo vjerovatno prepričavati našim unucima, a oni će nas gledati u nevjerici i pitati 'Šta da?'