GOAT RIJEKE
Daleko od toga da ova tema spada u sezonu kiselih krastavaca, ali kako smo u toj sezoni možda izazove kakvu raspravu sa puno hejta, pluseva i minusa u ovaj dugi vikend

Na otvaranje me potaknuo tekst
http://telesport.telegram.hr/price/moze-li-crosby-nadmasiti-najveceg/. Bilo je sličnih tema, i nije ovo ništa novo, ali sada kada smo osvojili SVE možda i nema relevantijeg trenutka za raspravu o GOAT-u Rijeke - Greatest Of All Time! Neznam da li ćemo jedino biti zakinuti za mišljenje starijih navijača s obzirom da je upitno koliko se ovi preko 45 znaju služiti internetom (evo prvi hejt

) ili ako znaju da li su se makli sa Windowsa 98 SE i da li ih ima na forumu.
Osobno mi je teško percipirati i uživiti se u Radakovića, Desnicu, Juričića, Radina, Osojnaka, Ružića... za GOAT-a, odnosno bilo kojega igrača kojega nisam uživo pratio, naravno ne možemo ni Vešovića proglasiti GOAT-om. Prskalo je dobar kandidat za GOAT ukoliko ostane još godinama broj 1, jer već sada je najtrofejniji igrač svih vremena, karakterno ispunjava zahtjeve za GOAT-a, samo treba vrijeme. Maleš bi bio blizu da je možda više igrao ove sezone iako je zaslužan za nekakve ključne trenutke. Knežević teško, ali može se spomenuti. Haso svakako je tu negdje.
Moderni igrači neće imati nikad što i stariji, a to je veliku odanost klubu, dok stariji nikada neće imati naslov prvaka. Eurouspjesi su podjednaki, Real nije za uspoređivati s ničim kao ni gaženje Stuttgarta (igrom doma), Feyenoorda (u svim pogledima)ili skoro Seville.
Predlažem da ako se složite sa nečijim mišljenjem za GOAT-a da to napišete, ali date i svoj prijedlog, pa možemo anketu za koji dan, a i ne moramo

Evo moj prvi hejt i prijedlog. Nogomet prije i poslije 1990. nisu iste igre. Današnja Rijeka bi razbila i Reala i Juventusa tako da uz dužno poštovanje Desnici, Radakoviću i ostalima, Rista ili Mate bi ih fizikom pojeli. Kada mi netko kaže da je Pele najveći svih vremena ja mu se nasmijem u brk, pa Inzaghi je veći od njega 3x.
Iako sam mišljenja da nemamo (još) savršenoga kandidata za GOAT-a, a moj kandidat za
GOAT-a Rijeke je:
PRSKALO TROFEJI - da
MVP - da / ne
KARAKTER - da
VRIJEME I ODANOST KLUBU - skoro
Naravno ostanu li Vešo, Gavran, Rista, Franko... još godinama u Rijeci, neće biti dileme, ali bojim se da neće. Volio bi da se nisam nekoga sjetio i da promijenim mišljenje, jer ni jedan igrač o kojem sam razmišljao nije mi sjeo savršeno kao GOAT, za razliku od HNL-a.
GOAT HNL-aOvdje mi je izbor prelagan. Igrač oko kojega bi se vjerujem složilo 90% navijača HNL klubova, osim nekih kojima je najbolji naravno svih vremena Zolja, a i kad se spomene GOAT, oni imaju potpuno druge stvari na pameti
VUGRINECTROFEJI - da
MVP - da
KARAKTER - da
VRIJEME I ODANOST HNL-u - da